9.4 C
Cegléd
2024. április 17. szerda
spot_img

Független polgármester-jelölt indul Cegléden

Dr. Lakos Roland Csemő korábbi polgármestere, ügyvéd tartott tájékoztatót január 10-én délelőtt ceglédi irodájában a sajtó képviselőinek. A tájékoztatón bejelentette: indulni kíván független polgármester-jelöltként az idei önkormányzati választásokon.
A politikus bemutatta szakmai életútját: idén 25 éve lesz, hogy befejezte tanulmányait, volt ügyvédjelölt, egyéni ügyvéd is, de a negyedszázadból 20 év Csemőben telt az önkormányzati igazgatásban.
– 2004-2013-ig jegyzője, 2014-2023-ig polgármestere voltam Csemőnek. Úgy gondolom, bizonyítottam az alkalmasságomat, és az így megszerzett szaktudást és tapasztalatot ajánlom most a ceglédiek figyelmébe. – ajánlotta magát Lakos Roland, majd hozzátette:
nemcsak azért indul függetlenként, mert belső lelkületéből is ez fakad, hanem azért, mert a szakmai típusú településirányításban hisz, amelynek közösségkovácsoló erőt tulajdonít. Közölte: vár maga mellé minden szervezetet, pártot, akik támogatni tudják és céljaival azonosulni tudnak.


A politikus a „jövő Ceglédjéről” egy koncepciótervet készített, amelyet a mai napon közzétesz a weboldalán. A következő hetekben a tervezet egyes fejezetei részletesen is bemutatásra kerülnek.
– Víziót szeretnék átadni ebben, nem ígéreteket, hanem egy képet, hogyan látom 5 év múlva Ceglédet. Várom a választópolgárok ötleteit, véleményét, javaslatait, hiszen Cegléd közös ügyünk és hiszek abban, hogy a várost még inkább fejlődő pályára lehet állítani. – zárta beszédét Lakos Roland, aki ezután a sajtó megjelent képviselőinek kérdéseire válaszolt.
Mint elhangzott: azt reméli, hogy az általa bizonyított eredmények és a közzétett koncepció alkalmas arra, hogy más szervezetek is támogassák. „Örömmel lennék mindenki polgármestere” – jelentette ki. A kérdésre, hogy miben hozna újat az eddigiekhez képest Ceglédnek, azt válaszolta: közösségformálásban, lendületben, összefogásban – a legfontosabb ugyanis nem a pártpreferenciák, hanem a város fejlődése.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...