10.9 C
Cegléd
2024. május 9. csütörtök
spot_img

Független polgármester-jelölt indul Cegléden

Dr. Lakos Roland Csemő korábbi polgármestere, ügyvéd tartott tájékoztatót január 10-én délelőtt ceglédi irodájában a sajtó képviselőinek. A tájékoztatón bejelentette: indulni kíván független polgármester-jelöltként az idei önkormányzati választásokon.
A politikus bemutatta szakmai életútját: idén 25 éve lesz, hogy befejezte tanulmányait, volt ügyvédjelölt, egyéni ügyvéd is, de a negyedszázadból 20 év Csemőben telt az önkormányzati igazgatásban.
– 2004-2013-ig jegyzője, 2014-2023-ig polgármestere voltam Csemőnek. Úgy gondolom, bizonyítottam az alkalmasságomat, és az így megszerzett szaktudást és tapasztalatot ajánlom most a ceglédiek figyelmébe. – ajánlotta magát Lakos Roland, majd hozzátette:
nemcsak azért indul függetlenként, mert belső lelkületéből is ez fakad, hanem azért, mert a szakmai típusú településirányításban hisz, amelynek közösségkovácsoló erőt tulajdonít. Közölte: vár maga mellé minden szervezetet, pártot, akik támogatni tudják és céljaival azonosulni tudnak.


A politikus a „jövő Ceglédjéről” egy koncepciótervet készített, amelyet a mai napon közzétesz a weboldalán. A következő hetekben a tervezet egyes fejezetei részletesen is bemutatásra kerülnek.
– Víziót szeretnék átadni ebben, nem ígéreteket, hanem egy képet, hogyan látom 5 év múlva Ceglédet. Várom a választópolgárok ötleteit, véleményét, javaslatait, hiszen Cegléd közös ügyünk és hiszek abban, hogy a várost még inkább fejlődő pályára lehet állítani. – zárta beszédét Lakos Roland, aki ezután a sajtó megjelent képviselőinek kérdéseire válaszolt.
Mint elhangzott: azt reméli, hogy az általa bizonyított eredmények és a közzétett koncepció alkalmas arra, hogy más szervezetek is támogassák. „Örömmel lennék mindenki polgármestere” – jelentette ki. A kérdésre, hogy miben hozna újat az eddigiekhez képest Ceglédnek, azt válaszolta: közösségformálásban, lendületben, összefogásban – a legfontosabb ugyanis nem a pártpreferenciák, hanem a város fejlődése.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Czeróczki Pál képviseli hazánkat

A legjobbak képviselik hazánkat a ŠKODA Challenge nemzetközi döntőjében A...

Megszólalt a 100 éves iskola csengője

Egy régi családtörténet folytatódott a Ceglédi Evangélikus Gyülekezeti házban....

A cserecsapat tagjait is elfogták

Két évvel ezelőtt 7 gyanúsítottal szemben fejezték be vádemelési...

Csodálatos Erdély

A "Határtalanul!" program célja, hogy lehetőséget biztosítson a magyarországi...

Baleset a 4-es úton

Két gyermek életveszélyesen megsérült egy közlekedési balesetben Ceglédnél vasárnap...