6.2 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

25 éves a Zanzibar

Huszonöt évvel ezelőtt, 1999. január 2-án tartotta első „hivatalos” próbáját a Zanzibar zenekar. Ezt a dátumot tekintik az együttes születésnapjának. – adott hírt az együttes a közösségi oldalán.
„A Zanzibar azóta hatalmas utat járt be, a ceglédi underground pop-rock zenét játszó csapat sikere kaput nyitott az ország legnagyobb színpadaira, számos fesztivál, szuperkoncert, tévéműsor programján szerepeltünk. Az együttes slágerei a MAHASZ eladási listáján, valamint a rádiók, televíziók slágerlistáinak folyamatos élvonalában voltak hosszú ideig. A zenekart évek alatt számos zenei díjjal jutalmazta a szakma, így az Arany Zsiráf Díj, BRAVO Otto – az év Magyar Rock Zenekara, EJI és a Sláger Rádió Díja. Hálás szívvel gondolunk mindezen elismerésekre.


A legfontosabb számunkra mégis a tőletek, a közönségtől érkező rengeteg szeretet, figyelem és törődés! Mindig ez segített át minket a nehézségeken, hiszen a siker mellett nehéz időszakok is átéltünk. Értek kudarcok, konfliktusok, voltak tagcserék, sokszor kellett újra „felállni a földről”, de olyan nem merült fel bennünk soha, hogy nem folytatjuk, mert akármi is jött, ti ott voltatok, ott volt a mosolyotok, a szeretetetek, amibe minden nehézség közepette is bele tudtunk kapaszkodni! Hálával gondolunk rátok és már nagyon várjuk az újabb közös találkozásokat!” – írták a Zanzibar tagjai, hozzátették egész éves ünnepi koncertsorozattal készülnek, amelynek csúcspontja a 2024. szeptember 28-án, az Akváriumban megrendezésre kerülő 25. születésnapi koncert lesz, ahol egy igazi bensőséges hangulatú klubbulival, slágerparádéval és rengeteg meglepetéssel készül a zenekar.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...