20.9 C
Cegléd
2024. április 15. hétfő
spot_img

Parkoló autónak ütközött

Január első péntekén letarolt egy parkoló kocsit, majd fának csapódott egy sofőr Cegléden. Telefonozott vezetés közben, emiatt sodródott le az útról. Majdnem egy szemből érkező autóval is ütközött. A környékbeliek azt hitték, megmozdult a föld – számolt be az esetről a Tények.


„Ültem az ágyon, nagyon ijesztő volt. Nem tudtam, mi történt, földrengés vagy valami” – mondta a tévének Krisztina, aki a családtagjaival együtt halálra rémült, és csak a mellettük lévő fának köszönhették, hogy nem az ő házukba csapódott az autó. A kocsi totálkáros lett.
A parkoló autónak, amit letarolt az ámokfutó, felgyűrődött a motorházteteje, illetve leszakadt az eleje. A sofőr végül saját lábán szállt ki a járgányból, de a mentők a kórházba vitték.
„Azonnal riasztottuk a ceglédi mentőállomást, a kiérkező mentőegység egy sérültet talált. A férfi fejsérülést, illetve testszerte zúzódásokat szenvedett. Traumatológiai osztályra szállították” – nyilatkozta a tévének Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője. A vétkes alkoholtesztje negatív lett, a rendőrség eljárást indított.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...