11.8 C
Cegléd
2024. április 29. hétfő
spot_img

Süssünk finomságokat modern kemencékben!

 

 

A kemencében sütés nem mai találmány, már őseink is előszeretettel készítettek különféle finomságokat, kenyeret is benne, csak a kisméretű lakások elterjedésével, a városi életmóddal háttérbe szorult a használata.

 

A mai modern kemencék között azonban találunk olyanokat, amelyek kis alapterületű teraszokon is kényelmesen használhatóak, így azoknak sem kell lemondania a sült finomságokról, akik nem rendelkeznek kerttel. Nem foglalnak akkora helyet, mint az épített változatok, és könnyedén mozgathatók. 

 

A pizzasütő kemencék nemcsak tésztafélék, kenyerek sütésére alkalmasak, ezekben is elkészíthető többféle étel, például egy ropogós csülök vagy grillezett hús és hal, csak tudni kell a módját, és be kell szerezni hozzá a Grillplaza.hu-ról néhány Alfa Forni kiegészítőt. Ismerjük meg a nagytudású gyorsan felfűthető, és egyszerűen kezelhető, kiemelkedő sütési élményt nyújtó kemencéket!

 

Sütés és kellemes időtöltés a szabadban

 

A kertek nagyszerű helyszínei lehetnek különféle összejöveteleknek, de a teraszokat is változatosan használhatjuk, amennyiben megfelelő kerti bútorokkal és berendezésekkel szereljük fel. Nagy kérdés, hogy kültéri ételkészítésre is berendezzük-e, illetve milyen típusú sütővel. 

 

Sokakban fogalmazódik meg a vágy egy sokoldalúan használható épített kemence kialakítására, de az vagy nem megvalósítható vagy túlságosan bonyolult, ráadásul sokba is kerül. Nem beszélve arról, hogy felfűtése rengeteg energiát igényel és hosszadalmas. 

 

Ezzel szemben egy modern pizzasütő kemence gyorsan és egyszerűen beüzemelhető, és a gáztüzelésű változatai gazdaságosan használhatók, de természetesen klasszikus fatüzelésű alternatívái is megvásárolhatók. 

 

Azonnal használatra készen

 

Az új típusú kemencék azonnal birtokba vehetők, amint hazaszállítottuk. Nincs hosszas tervezés és bonyodalmakkal teli kivitelezés, szakembereket sem kell felhajtani, csupán kicsomagolni és egyszerűen összeszerelni az új szerzeményünket, és már használható is.

 

Az Alfa Forni kemencék felülmúlhatatlanok, 10 perc alatt felfűthetők nulláról 500°C-ra, így mindössze 90 másodperc leforgása alatt tökéletes pizzát készíthetünk bennük. Ezzel nemcsak időt spórolunk, így akár egy szülinapi zsúron, kerti partin is bevállalhatjuk a pizzasütést, hanem energiát is megtakaríthatunk. 

 

És használat után sem lesz bűntudatunk, hogy a kemence még fél napig üzemképes, mégsem sütünk benne semmi egyebet. 

 

Finomságok a pizzán túl

 

Mi másra lehet jó egy pizzasütő kemence, mint pizza sütésére? Ezekben a tűzhelyekben sokféle finomság elkészíthető bizonyos kiegészítők segítségével. Kenyeret, pogácsát vagy egyéb pékárut is süthetünk benne, de ha meguntuk a pizzát, egy BBQ szett segítségével grillezett húsokat és zöldségeket is, vagy öntöttvas tálban olyan klasszikusokat, mint a töltött káposzta vagy a csülök. 

 

A kiegészítők révén süthető változatos ételtípusok garantálják, hogy ne und meg, és ne told a sarokba ponyvával letakarva a kemencét, hanem akár a hétköznapokon is használd, amikor épp egy jót ennél. 

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...