11.8 C
Cegléd
2024. április 29. hétfő
spot_img

A wellnessezés a téli hónapokban a legkellemesebb

 

 

Mára már mindenki számára ismert a wellness kifejezés, így aki wellnessezni megy, tisztában van vele, hogy várhatóan feltöltődik, kipiheni magát és testileg, lelkileg is megerősödik. Épp ezért szükséges mindenki számára, hogy időről időre elvonuljon egy ilyen lélekemelő kikapcsolódásra, ahol megtalálja azokat az élményeket és kezeléseket, amelyek az ő egyéni helyzetében segítik a regenerálódást.

 

Luxus egy vidéki szállodában

 

A számos magas színvonalú szálloda közül mondható, hogy az egyik legismertebb a hévízi Hotel Európa Fit****superior, melynek fürdő-, szaunavilága tökéletes helyszín a kikapcsolódásra.

 

Hévíz évszázadok óta ismert település, híres a természetes forrású gyógytaváról, amelynek köszönhetően számos szálloda épült a városban az évek során, felhasználva a Hévízi-tó vizének gyógyító hatásait. Az Európafit a legmagasabb színvonalon képviseli az egészségmegőrzés tudományát, és folyamatosan bővíti szolgáltatásait a gyógyászat, a rekreáció, az esztétika, megfiatalodás jegyében.

 

Emellett nem kérdés, hogy mekkora hangsúlyt fektet a szálloda a wellness részlegének  fejlesztésére, hiszen a víz az a közeg, ahol a test és lélek leginkább megújulhat. Beltéren és kültéren egyaránt felnőtt- és gyermekmedencék, gyógymedencék és további opciók várják a télen is wellnessezni vágyókat.

 

Test és lélek egyensúlya

 

Ha építjük lelkünket, az kihat a testünkre, és ugyanez igaz fordítva is, tehát ha fejlesztjük, karbantartjuk, ápoljuk testünket, az teljes mértékben jótékonyan fog hatni a lelkünkre. A kettőt együttesen támogatva tudjuk egészségünket, és az immunrendszerünket megfelelő szinten tartani.

 

A hévízi Európafitben a fürdőzési lehetőség mellett szerteágazó masszázskínálat és preventív kezelések teszik teljessé az ott tartózkodást. Az aktív és passzív kikapcsolódás szerelmesei is megtalálják a számításukat. 

 

Változatos szaunatípusok

 

A tradicionális finn szauna nem mindenkinek hoz örömteli pillanatokat. Akik valamilyen ellenjavallt betegséggel küzdenek, de szeretnének szaunázni, számukra a sokkal alacsonyabb hőfokú infraszauna nyújt kellemes perceket. Emellett érdemes kipróbálni a herbárium, a gőzkabin, valamint a sókamra speciális szolgáltatásait, hiszen van, aki először találkozik ezekkel a szolgáltatásokkal. Az Európafit további különlegessége, hogy már külsős vendégeket is fogad foglaltság függvényében, előzetes regisztráció alapján.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...