27.1 C
Cegléd
2024. július 18. csütörtök
spot_img

A wellnessezés a téli hónapokban a legkellemesebb

 

 

Mára már mindenki számára ismert a wellness kifejezés, így aki wellnessezni megy, tisztában van vele, hogy várhatóan feltöltődik, kipiheni magát és testileg, lelkileg is megerősödik. Épp ezért szükséges mindenki számára, hogy időről időre elvonuljon egy ilyen lélekemelő kikapcsolódásra, ahol megtalálja azokat az élményeket és kezeléseket, amelyek az ő egyéni helyzetében segítik a regenerálódást.

 

Luxus egy vidéki szállodában

 

A számos magas színvonalú szálloda közül mondható, hogy az egyik legismertebb a hévízi Hotel Európa Fit****superior, melynek fürdő-, szaunavilága tökéletes helyszín a kikapcsolódásra.

 

Hévíz évszázadok óta ismert település, híres a természetes forrású gyógytaváról, amelynek köszönhetően számos szálloda épült a városban az évek során, felhasználva a Hévízi-tó vizének gyógyító hatásait. Az Európafit a legmagasabb színvonalon képviseli az egészségmegőrzés tudományát, és folyamatosan bővíti szolgáltatásait a gyógyászat, a rekreáció, az esztétika, megfiatalodás jegyében.

 

Emellett nem kérdés, hogy mekkora hangsúlyt fektet a szálloda a wellness részlegének  fejlesztésére, hiszen a víz az a közeg, ahol a test és lélek leginkább megújulhat. Beltéren és kültéren egyaránt felnőtt- és gyermekmedencék, gyógymedencék és további opciók várják a télen is wellnessezni vágyókat.

 

Test és lélek egyensúlya

 

Ha építjük lelkünket, az kihat a testünkre, és ugyanez igaz fordítva is, tehát ha fejlesztjük, karbantartjuk, ápoljuk testünket, az teljes mértékben jótékonyan fog hatni a lelkünkre. A kettőt együttesen támogatva tudjuk egészségünket, és az immunrendszerünket megfelelő szinten tartani.

 

A hévízi Európafitben a fürdőzési lehetőség mellett szerteágazó masszázskínálat és preventív kezelések teszik teljessé az ott tartózkodást. Az aktív és passzív kikapcsolódás szerelmesei is megtalálják a számításukat. 

 

Változatos szaunatípusok

 

A tradicionális finn szauna nem mindenkinek hoz örömteli pillanatokat. Akik valamilyen ellenjavallt betegséggel küzdenek, de szeretnének szaunázni, számukra a sokkal alacsonyabb hőfokú infraszauna nyújt kellemes perceket. Emellett érdemes kipróbálni a herbárium, a gőzkabin, valamint a sókamra speciális szolgáltatásait, hiszen van, aki először találkozik ezekkel a szolgáltatásokkal. Az Európafit további különlegessége, hogy már külsős vendégeket is fogad foglaltság függvényében, előzetes regisztráció alapján.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...