11.4 C
Cegléd
2024. április 29. hétfő
spot_img

Csomagfeladási lehetőségeink Írországba

 

 

Szerencsére mára már szinte minden ország elérhető csomagküldés szempontjából, főleg, ha a közeli európai országokra gondolunk, így Írország is. De aki most küld először csomagot ebbe a régióba, nem biztos, hogy tisztában van a lehetőségeivel, ezért érdemes az alábbi gyors átfogó összegzést elolvasni, hogy mindenki tudja, merre induljon el.

 

A leggyorsabb online megrendelési módszer

 

Akkor kapjuk meg a számunkra legoptimálisabb megoldást, ha a Csomagnet.hu gyűjtőportál csomagküldés Írországba aloldalát választjuk, amellyel egyrészt percek alatt elindítható a megrendelés, másrészt előtte érdemben tudunk tájékozódni afelől, hogy melyek a lehetséges opciók szállítási idő, ár és egyéb szempontok alapján. Így pillanatok műve csupán, hogy összehasonlíthassuk a kapott ajánlatokat és kiválasszuk a személyre szabott verziót.

 

Ehhez mindössze néhány alapadat beírására van szükség, melyet követően megkapjuk, hogy mik a lehetőségeink a futárcégek szempontjából. Részletes árkalkulációval és tudnivalókkal listázza ki a Csomagnet.hu az egyes ajánlatokat, amelyekből ki-ki a saját szempontjai szerint ki tudja választani a számára legideálisabbat.

 

Csak a a küldemény szélességét, hosszúságát, magasságát, valamint súlyát kell megadni, hiszen az oldal maga eleve Írországra fókuszál, ezért alapbeállításként szerepel célországként, valamint feladási helyként Magyarország. Amennyiben nem doboz a feladni kívánt küldemény típusa, akkor azt változtassuk meg borítékra.

 

Miért a Csomagnet.hu-t válasszuk?

 

Számtalan megoldási módszer létezik csomagfeladásra, de lehetnek olyan webáruházak, amelyekről még sosem hallottunk, így a bizalmunk sem sok irántuk. Viszont a Csomagnet.hu szerződött minden olyan, hazánkban elérhető nemzetközi partnerrel, akik a jó hírüket már évtizedek óta megalapozták, így semmi kétség sem férhet hozzá, hogy biztonságban eljut a csomagunk a címzetthez a kilistázott szolgáltatók segítségével.

 

A fentieken túl még fontos megemlíteni, hogy a Csomagnet.hu oldalán sokkal kedvezőbb ajánlatokkal lehet találkozni, sokszor akciókkal, amelyeket máshol nem fogunk megkapni. Ennek pedig az az oka, hogy a cég mennyiségi alapon szerződött a partner futárszolgáltatókkal, így ki tudott alkudni olyan árakat, amit más, kevesebb csomagot küldő vállalat nem tud igénybe venni.

 

Írországba szállító futárcégek

 

Külföldre alapvetően három vállalat közül választhatunk, ezek pedig a GLS, DPD és TNT futárcégek. Míg a TNT egyértelműen a légi fuvarozásban szerepel az első helyen, úgy a GLS és a DPD szállítmányozására inkább a közúti forgalom a jellemző. Ugyanakkor ők is leszerződtek más partnerekkel, így bizonyos esetben tengerentúlra is tudnak szállítani.

 

Ez a helyzet áll fenn Írország esetében is, ugyanis láthatjuk a kapott ajánlatokból, hogy a DPD csomagküldő vállalatnál is megoldható a küldemény postázása, csak kicsit hosszabb szállítási idővel. Amennyiben viszont cél a gyors odaérkezés, válasszuk a TNT Express szolgáltatását, amely már 1-2 napos szállítási idővel dolgozik.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...