31.9 C
Cegléd
2024. július 18. csütörtök
spot_img

Egy gyertya mindig jó ajándék

 

 

Egy gyertya a ház bármely helyiségébe képes pillanatok alatt melegséget varázsolni, így kiváló ajándékként szolgálhat bármely ismerősöd vagy szeretted számára. Hogy segítsünk kicsit a választásban, a mai cikkünkben összeszedtük, hogy szerintünk melyik illatok illenek legjobban a lakás különböző részeihez.

 

De mielőtt belevágnánk, arra mindenképpen szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy bár lehet, hogy a paraffinból készült gyertyák olcsóbb megoldásnak számítanak, ám cseppet sem környezetbarátak, ráadásul még a tüdőnek sem tesznek jót. Válaszd inkább helyettük a növényi alapú szójaviaszból készült termékeket!

 

Nappali 

 

A nappali a ház legmeghatározóbb és leggyakrabban használt helyisége, így fontos, hogy meghittséget és családias hangulatot tükrözzön. Ezért ide olyan illatot javaslunk választani, amely jellegzetes, karakteres jegyeket hordoz, mindemellett mégis kellemes és üde, mint amilyen például az Ajándéktárgyközpont teamécses és füstölő kínálatában kapható Kesha frézia illatú gyertyaszett.

 

Konyha

 

A közös étkezések és főzések színtereként szolgáló konyha szintén egy fontos pontjaként szolgál a háznak, így a gyertyák innen sem hiányozhatnak. Arra viszont mindenképpen figyelj, hogy ebbe a helyiségbe semmiképpen se válassz túl intenzív illatot, mivel az zavaró lehet a kóstolgatás közben! 

 

A fenti webáruházban is kapható Shiva vanília illatú gyertya például nagyszerű megoldás lehet. Nyugtató hatást kelt, oldja a feszültséget, de mégsem túl hivalkodó.

 

Fürdőszoba

 

A fürdőszoba a tisztaság, a felfrissülés és a pihenés szentélye, így az itt meggyújtandó gyertya illatát is ez alapján kell megválasztani. Ami minket illet, mi a Ajándéktárgyközpont Nettax levendulás illatgyertyáját szoktuk a fürdőben használni. Megtisztítja az elmét, felfrissíti a lelket, és segít az összpontosításban, így a nap elindításához és befejezéséhez egyaránt tökéletes.

 

De egyébként remekül passzolhat a hálószobába is. Ha a megajándékozottad a lefekvés előtt fél órával meggyújtja, rövid időn belül garantáltan álomba szenderül majd, és nyugodtan alszik reggelig.

 

A dolgozószoba/iroda

 

A munka során is rendkívül fontos, hogy a megajándékozottad a megfelelő illatokkal vegye körül magát. Olyat érdemes választani, ami serkenti gondolkodását és a koncentráló képességét, és mi más lenne jobb erre, mint a kávé. 

 

Az interneten manapság számos webáruház kínálatában találhatsz olyan gyertyákat, amelyek a frissen őrölt fekete kávé illatát hordozzák magában. Abban az esetben pedig, ha az illető jobban szereti a tejeskávékat, akkor keresd a cappucino-val illatosított termékeket!

 

Reméljük, hogy tudtunk kicsit segíteni. Ha netalántán még mindig bizonytalan lennél, kérd ki nyugodtan a cikkben többször is megemlített webáruház munkatársainak tanácsát, akik mindig szívesen állnak a rendelkezésedre!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...