11.1 C
Cegléd
2024. február 21. szerda
spot_img

Életét vesztette a fiatal focista

Tűzhelyen felejtett étel miatt keletkezett tűz január 28 vasárnap hajnalban Cegléden, a Rákóczi út egyik társasházi, második emeleti lakásában. A tűzoltókat eredetileg a kilenclakásos lépcsőház egy másik részéhez riasztották, ahol egy szén-monoxid-érzékelő jelzett. A tűzoltók füstszagot észleltek, és megkeresték a tűzzel érintett ingatlant. A konyhában lévő lángokat hamar megfékezték, de a sűrű füsttel telítődött lakás szobájában egy embert találtak, aki életét vesztette, nagy valószínűséggel füstmérgezés miatt. A tűz keletkezési okát és körülményeit a katasztrófavédelem vizsgálja.


A Tények is foglalkozott az üggyel, mint írják: „az áldozat hajnalban ért haza, ételt tett fel a tűzhelyre, de valószínűleg ott felejtette, az pedig kigyulladt. A fiatal férfi egy helyi csapatnál focizott, az egyesület elnöke megrendülten beszélt róla a Tényeknek.”

A hétvégén két, Pest vármegyei II. osztályú bajnokság déli csoportjában futballozó játékos is meghalt: az újhartyáni Botlik Gábor 32, a Tápiószentmártonban játszó Viktor 28 éves volt. Viktor a bajnokságban éllovasként szereplő Aranyszarvas SE játékosa volt. A karrierje elejét Cegléden töltő Viniczai 2020-ban igazolt a tápiószentmártoni klubhoz, amely színeiben 12 meccs alatt 4 gólt szerzett az idei szezonban.

V. Viktor a Startolunk SE PIMI Futsal klubjánál is focizott. Az amatőr sportegyesület is búcsúzott a fiataltól közösségi oldalán.

Előző cikk
Következő cikk

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...

A játékosok szerint nincsenek tartozások

A Sportal.hu szerint a Ceglédi Kézilabda Klub SE „károsultjai”...

Ki lesz 2023 legnépszerűbb ceglédi sportolója?

Idén is a cegledisport.hu facebook oldalán lehet szavazni, hogy...

Milyen egy jó biztonsági őr?

    Egy intézmény, szervezet vagy telephely biztonságának fenntartásában nem elegendő...

A hajléktalanügy margójára

Lapunknak egy - az előző lapszámban megjelent boltok, áruházak...