3.7 C
Cegléd
2024. február 22. csütörtök
spot_img

Iszapban fuldokló embert mentettek

Náddal benőtt iszapos árokban élet-halál harcot vívó, fuldokló maradt embert mentettek ki a ceglédi rendőrök. A Törteli út szélén lettek figyelmesek egy gazdátlan elektromos kerékpárra.
“A hatodik érzékük” azt súgta, nagy a baj, és végül igazuk is lett. Az egyenruhások fejében szöget ütött a jóformán néptelen utcában heverő magányos villanybringa, rosszat sejtettek, így leparkoltak és közelebb mentek, hogy körülnézzenek” – írta a Pest vármegyei rendőrség a közösségi oldalán.


A biciklitől nagyjából ötven méterre megtalálták a tulajdonost is, aki az életéért küzdött. Az 56 éves bajbajutott lábai beleragadtak az iszapba a náddal benőtt árokban, mindössze a feje és a keze látszott már csak ki a vízből, már mozdulni és kiabálni sem bírt.
A három egyenruhás közös erővel kihúzta a mocsár fogságából a vacogó férfit, majd átadták a mentőknek, akik ezt követően kórházba szállították.

A Tények híradója is beszámolt az eseményről: Az ittas 55 éves ceglédi férfi egy vízelvezető árokba esett bele. Úgy tudták meg, részeg volt és leszállt az elektromos kerékpárról, hogy elvégezze a dolgát, beleszédült a hat méter mély árokba.

70 centi mély volt az iszapos víz az árok alján, amiből a férfit kimentették a rendőrök. Nem volt könnyű dolguk, de még időben érkeztek. A férfi nagyon rétegesen volt felöltözve, két pulóver volt rajta, illetve egy bundás kabát. Emiatt sem tudott kimászni a vízelvezető árokból, mivel a ruhája nagyon megszívta magát vízzel.

A rendőrök azt mondják, igazi csapatmunka kellett ahhoz, hogy megmentsék a férfit. A biciklis egyébként végig magánál volt, de nagyon legyengült. Miután viszont kihúzták az iszapból, mentőt hívtak hozzá, akik helyszíni ellátás után kórházba vitték. Legfrissebb információik szerint az eset óta a férfi már elhagyhatta a kórházat, úgy tudjuk jobban van.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...

A játékosok szerint nincsenek tartozások

A Sportal.hu szerint a Ceglédi Kézilabda Klub SE „károsultjai”...

Ki lesz 2023 legnépszerűbb ceglédi sportolója?

Idén is a cegledisport.hu facebook oldalán lehet szavazni, hogy...

Milyen egy jó biztonsági őr?

    Egy intézmény, szervezet vagy telephely biztonságának fenntartásában nem elegendő...