21.2 C
Cegléd
2024. április 28. vasárnap
spot_img

Automata kávéfőző otthonra – prémiumminőségben

 

 

Sokan tartják fontosnak, hogy reggel az első kávéjukat nyugodt körülmények között tudják meginni – így készülve a napra. Ugyanilyen lényeges az is, hogy ez a kávé maga legyen a tökéletesség – íz, illat, hőmérséklet szempontjából.

 

Aki erre vágyik, annak érdemes beszereznie otthonra egy Jura kávéfőzőt, amellyel a lehető legfinomabb feketék és más egyéb kávévariációk készíthetők el. Lássuk a részleteket!

 

Automata kávéfőző svájci minőségben

 

A svájci gyártású Jura automata kávéfőző gépeket a premiumshop24.hu webáruházban is megtaláljuk, mi több, ők a készülékek kizárólagos hazai importőrei, és ennek megfelelően saját szervizzel is rendelkeznek. Exkluzív budapesti bemutatótermükben több Jura-gép is megtekinthető, ki is próbálható.

 

Akiknek már van otthon ilyen kávéfőzőjük, csak pozitív dolgokat tudnak mondani róla. Nemcsak a halk működésével, multifunkcionalitásával, programozhatóságával tűnik ki ez a gép ugyanis a többi közül, hanem azáltal is, hogy nagyon esztétikus.

 

A Jura automata kávéfőzők többféle méretben kaphatók, így ideálisak bármely otthonba, de akár irodákba is. A tökéletes ízélmény elérése érdekében a Chicco d’Oro szemes kávét ajánlják melléjük, ez is kapható a fent említett webshopban.

 

A kávéfőzők működése

 

Miért is annyira közkedveltek ezek a kávégépek? A speciális technológiák megléte miatt: ilyen például a Pulse Extraction Process funkció, amelynek köszönhetően a forró víz nem egyszerre halad át a megdarált kávészemeken, hanem bizonyos időközönként. Így pedig garantált a tökéletes aroma.

 

A másik kedvelt dolog a Jura-gépek esetében az AromaG3 őrlőfej, amely nagyon finoman aprítja fel a szemes kávét, több fokozatba is állítható. Minden kávégép más-más specifikációkkal rendelkezik, az igényeink szerint választhatunk közülük. Van, amelyikkel egyetlen gombnyomással készíthetünk kapucsínót, de olyan is létezik, amelyik intelligens csészeérzékelővel van felszerelve.

 

A szín és a kialakítás mellett a víztartály kapacitása is lehet döntő a vásárlás során. A legtöbben persze a termékvariációk száma alapján választanak készüléket, hiszen egy automata kávéfőzővel nemcsak eszpresszó, hanem sokféle kávékülönlegesség is készíthető.

 

Egy kedvelt modell

 

A Jura J8 (EA) Piano Black automata kávéfőző az egyik legkedveltebb modell, hiszen igen sok újdonságot tartalmaz a már megszokott extrákon felül. Összesen 31-féle kávéváltozatot tud elkészíteni, közéjük tartozik a cortado, a flat white vagy a latte macchiato is. Ami különleges ebben a készülékben, hogy képes édes tejhabot is előállítani.

 

A Sweet Foam funkció teszi tehát igazán egyedivé ezt a kávéfőzőt, amely 1,9 literes víztartállyal, TFT kijelzővel rendelkezik, és itt is rendelkezésre áll a Coffee Eye funkció, azaz érzékelni képes a gép, milyen magas csészét illesztettünk a kifolyóhoz.

 

Az exkluzív dizájn miatt is érdemes ezt a kávéfőzőt megtekinteni a kínálatban. Természetesen ez a modell is integrálható okosotthonba, kérjen szakszerű segítséget ehhez az áruház munkatársaitól!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...