10.1 C
Cegléd
2024. április 27. szombat
spot_img

8 tipp, hogy az esküvőd életed egyik legszebb napja legyen

Minden bizonnyal görcsbe rándul a gyomrod, ha a közelgő esküvőd napjára gondolsz. Ez az a nap, amikor nemcsak hozzámész életed igaz szerelméhez, de rengeteg apró részlet van, amely meghatározza az egész kimenetelét. Íme 8 tipp, hogy a nagy napon minden tökéletes legyen, legalábbis számotokra!

1. Ad át másnak a felelősséget

Ha elérkezett az esküvő napja, a legfontosabb, hogy minden felelősséget engedj el, dőlj hátra és ÉLVEZD a bulit! Ehhez fontos, hogy legyen legalább egy olyan személy, akire átruházhatod a felelősséget. Ezt úgy teheted meg a legkönnyebben, hogy felveszel egy esküvőszervezőt, aki gondoskodik a logisztikáról, és a beszállítókkal való kapcsolattartásról. Így te és a párod is pihenhetnek a nap folyamán, kiélvezve minden egyes pillanatot, mint a hercegnős vagy az a vonalú csipke menyasszonyi ruha viselése, amiről kislány korod óta álmodozol. De feladatokat ruházhatsz át a koszorúslányokra is, akik készséggel állnak rendelkezésedre.

2. Hosszabbítsd meg az esküvőt

Vagy meghívhatod az összes vendéget előző nap, vagy csak a legközelebbi hozzátartozóidat. Így extra lehetőséged nyílik arra, hogy azokkal tölts több időt, akiket a legjobban kedvelsz. De ha előző nap nem szeretnél semmit, akkor az esküvő másnapján hívd meg a vendégeket egy közös villásreggelire. Az esküvő napja valóban gyorsan eltelik, ezért ügyelj arra, hogy a lehető legtöbb időt tölts a vendégeiddel.

3. Ne hagyj ki egy kiadós reggelit

Az esküvő napján a menyasszonyok többsége azt tapasztalja, hogy nincs étvágya. Pedig nagyon fontos, hogy energiához juss, ezért töltődj fel egy kiadós reggelivel. Terítsd meg az asztalt mindennel, amit szeretsz, annak ellenére, hogy pillangók vannak a gyomrodban.

4. Igyál sok vizet!

Az esküvő napján nagyon fontos a sok víz fogyasztása. Ügyeljen arra, hogy valaki közeli hozzátartozód vigyen magával egy kulacsot mindenhová, ha hirtelen megszomjazol. Sokan nyáron házasodnak össze, amikor a hőség is tapintható. A nap első dolga nem lehet egy pohár pezsgő, akkor hamar megfájdul a fejed. Ne feledd: víz, víz, víz!

5. Bérelj profi esküvői fotóst/videóst

Egy dolog biztos, ha olyan profi esküvői fotóst/videóst fogadsz fel, akinek a stílusa tetszik, soha nem fogod megbánni. Így a felbecsülhetetlen értékű pillanatok úgy lesznek megörökítve, hogy ha 10 év múlva visszatekintesz rá, akkor is megteljen a szíved boldogsággal és szeretettel.

6. Tedd le a mobiltelefont!

Az esküvő napja csak egy nap, ezért ne a képernyőn keresztül éld át. Hagyd a mobilodat a szobában, aznap biztosan nem lesz szükséged rá. A képeket utólag megkapod a fotóstól, és ezerszer jobbak lesznek, mint amiket a mobiloddal készítenél, ez garantált. Nem árt a vendégeket is arra biztatni, hogy legyen többé-kevésbé mobilmentes esküvő, hiszen oly gyorsan elröppen az a pár óra.

7. Egyeztess időpontot a koszorúslányaiddal

Tedd emlékezetessé esküvőd reggelét, úgy hogy a legjobb barátnőiddel töltesz pár önfeledt órát a készülődés szakaszában. Hallgassatok zenét, elevenítsétek fel a régi közös emlékeket, igyatok pezsgőt (persze csak mértékkel!). Mindenképp hívjátok meg a fotóst, hogy készítsen ezekről néhány emléket.

8. Legyen élő zene

Semmi sem hasonlít az élő zenéhez, ez már csak így van. Teljesen más lesz a hangulat egy élő zenekarral, vagy egy közkedvelt DJ-vel, mintha egy lejátszóról szólna a zene. Fontos, hogy mindenki elkezdjen táncolni és elengedni magát, különben az egész esküvő lapos és unalmas lesz. Végül is mi másról szól egy esküvő, mint a táncról és szórakozásról, nemde?

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...