12.1 C
Cegléd
2024. április 28. vasárnap
spot_img

Fahatású falburkolat fillérekből

 

 

Mindenki szeretné szebbé, modernebbé tenni otthonát, ám a mai árak gyakran elriasztják a legfanatikusabb hobbi lakberendezőket is. Nem szabad azonban feladni az álmainkat, csupán másik megoldást kell keresni!

 

Például ha fahatású falburkolatot szeretnénk, akkor ott vannak a Kerma Design vinyl falburkoló paneljei, melyekkel könnyedén, gyorsan és – ami legjobb – pénztárcánkat kímélő módon végezhetjük el a felújítást, átalakítást.

 

Mi az a falburkoló panel?

 

A modern lakberendezésben már régóta divat az egyszerűen alkalmazható elemek beépítése a dizájnba. Pontosan ilyenek a falburkolatok is, amelyek nagyon könnyen, szakember segítsége nélkül felhelyezhetők, és általuk egy megújult külsőt idézhetünk elő.

 

Ezeknek a paneleknek többféle változatuk is van, és nemcsak szín vagy minta, hanem anyag tekintetében is lehet közülük választani. A vinyl fali burkolatok azért olyan népszerűek, mert vízállóak, így vizes helyiségekbe – például konyhába, fürdőszobába – is tehetők, de kinézetük miatt nagyon jól mutatnak máshol is.

 

A Kerma Design oldalán kapható Wood-Look vinyl famintás falburkoló lapok a folyosón, az étkezőben, de még a nappaliban is megállják a helyüket!

 

Milyen előnyei vannak a vinyl fali paneleknek?

 

A vízállóságról már volt szó, de ezzel összefügg az is, hogy könnyen takaríthatók. Éppen ezért például, ha a mosogató mögötti részre tesszük fel a konyhában vagy a folyosóra, ahol a gyerekek nap mint nap hozzáérnek, akkor sem kell aggódni. Elég egy nedves ruhával áttörölni a felületet, és a foltok eltűnnek.

 

A másik nagy előnyük a tartósság: nem fakulnak ki, nem szakadnak el, jól bírják a strapát. Egyáltalán nem kényes anyagok, akkor sem lesz bajuk, ha netán kisállat is van a lakásban. Hosszú időre számolhatunk egy vinyl falburkolattal.

 

A dizájn természetesen a legfőbb érv, ami mellettük szól. Ki ne szeretne egy olyan otthont, amely természetesnek hat? A faburkolat azonban sokszor drága és nem is olyan tartós, ráadásul törődést igényel. Ezzel ellentétben a fahatású falpanelek ugyanolyan esztétikusak, de kevesebbe kerülnek és tartósabbak is. Nincs is min gondolkodni!

 

A felhelyezésük gyerekjáték

 

Amiért nagyon kedveltek még a fali panelek napjainkban, az az, hogy nem kell szakember a felhelyezésükhöz. Egy hétvégén álljon össze a család, legyen kiosztva mindenkinek valamilyen testhez álló feladat, és oldjátok meg közösen a vinyl falburkolat telepítését!

 

Minden csomag 15 különböző panelt tartalmaz, amelyeket többféle módon is feltehettek a falra. Tisztítsd meg előtte a felületet, majd tegyél a panelek hátuljára egy kétoldalú ragasztót (ez is kapható a fent említett webáruházban), és illeszd a burkolatot a helyére.

 

Persze nem árt előtte némi számítást végezni, látványtervet készíteni, hogy ne az utolsó pillanatban derüljön ki, hogy nem elég a panellap. Hasznos tanácsokat egyébként a Kerma Design blogjában is találsz, és képgalériájuk is van, így inspirálódni is lehet onnan.

 

Azt javasoljuk, vágj bele a felújításba a fali panelek segítségével, nem fogod megbánni!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...