18.8 C
Cegléd
2024. április 12. péntek
spot_img

Két verseny, két bronzérem

Az NB-és, azaz a nyílt kategóriában indult két versenyző Bakó Oszkár és Zsigmond Simon. Simi fiatal kora (11) ellenére felnőttekkel rendszerint jól meccsel, ezt most is bizonyította és sora gyűjtötte a győzelmeket a népes minőségi mezőnyben.

Az NB-és azaz a nyílt kategóriában indult két versenyzőnk a XI. Obo-Prémium Kupaán március 15-én Gyálon Bakó Oszkár és Zsigmond Simon. Simi fiatal kora (11) ellenére felnőttekkel rendszerint jól meccsel, ezt most is bizonyította és sora gyűjtötte a győzelmeket a népes minőségi mezőnyben.

Nyílt kategória: 3. Zsigmond Simon

***

A teniszből átvett, azaz két egyéni majd páros meccset alkotó Tavaszi Kupa l osztály D/C rendszerű versenyt rendeztek március 17-én Albertirsán. Két fiatal versenyzőnk 16 csapatot felvonultató erősebb mezőnyben a két nyert meccsig tartó selejtező után az egyenes kieséses szakaszban nyertek 3:0 ra a helyi albertirsai csapat ellen, majd ugyan ilyen arányban kikaptak egy verhető budapesti duótól a döntőbe jutásért.

A verseny célja Dorka meccs rutinjának visszaszerzése volt közel 1 év kihagyás után, valamint Sebi kiegyensúlyozottságának növelése.

Megye A, NB III. Kat.
3. Hely Ungureán Dorka-Petrik Sebestyén

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...