9.4 C
Cegléd
2024. április 17. szerda
spot_img

Polgármester-jelölti vélemény az Ipari park ügyben

Én, aki megválasztásom esetén a város vezetésére vállalkozom, nem tehetem meg, hogy csendben maradok az Ipari Park II. ütemének uniós finanszírozású pályázata – amennyiben az sajtóhírek igazak – meg nem valósulásáról. – nyilatkozott az Ipari Park botrány kapcsán dr. Lakos Roland polgármester jelölt is. Mint fogalmaz: „Az elnyert pályázatokkal kapcsolatosan nincs fontosabb feladat, minthogy a megvalósítás határidőre és pontos elszámolás mellett elkészüljön. E tekintetben nem látom jelentőségét, hogy ezt a feladatot ki végzi el. A végeredmény a fontos, ami jelen esetben tragikus is, mivel a Cegléd Város Önkormányzata által vállalt kötelezettség – ismét megjegyzem, amennyiben az újsághírek igazak – nem teljesült határidőre. A várost érte kár.

Azt ígérem, ha engem választanak, ilyen nem fordulhat elő! Erre bizonyíték, hogy a csemői szerepvállalásom alatt minden elnyert pályázatot megvalósítottunk és határidőre elszámoltunk.” – írta a jelölt, aki szerint a teljes önkormányzati intézményrendszer felülvizsgálatát el kell végezni: „Az ipari park ügye a gyakorlatban mutatta meg, hogy a rendszer nem működik jól. Van önkormányzati tulajdonban lévő projektcég, külsős szakmai tanácsadó cég, van a hivatali apparátus – csak a munka nem lett határidőre elvégezve. Ilyen nem fordulhat elő, ha a szervezetrendszer kontrollal működik és azt a rendszer vezetője, a polgármester működteti.”

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...