18.8 C
Cegléd
2024. április 12. péntek
spot_img

Vádemelés a tolvajbanda ellen

A nagykőrösi rendőrök vádemelést javasolnak öt tolvajjal szemben. A tavalyi év elejétől, mondhatni, a végéig ténykedtek a bűnbanda tagjai. A bejelentések, feljelentések sorra érkeztek a nagykőrösi rendőrökhöz.
A megalapozott gyanú szerint N. Tamás és négy társa a helyi áruházakat járták, nem válogatva: élelmiszereket, ruhaneműket, tisztálkodási és tisztítószereket, elektronikai cikkeket, szerszámokat loptak rendszeresen. Zsákmányaikat hol a ruhájuk alá, hol a táskájukba, akadt, amikor babakocsiba rejtve vitték ki az üzletekből. Minden apró részletre igyekeztek figyelni, biztosították, takarták egymást, figyelték az alkalmazottak mozgását. Mint kiderült, a számlájukra ezenkívül egyéb vagyon elleni bűncselekmény is írható. Az ügyben a nagykőrösi rendőrök hónapokat dolgoztak, feltérképezték a körülményeket, azonosították a cselekményekkel összefüggésbe hozhatókat, majd időről időre begyűjtötték őket. Kivétel nélkül beismerték a bűncselekmények elkövetését. A gyanúsítottaknak bejelentett munkahelye, állandó jövedelme nem volt, megélhetésüket a bűncselekményekből származó, illegális bevételükből finanszírozták.
A banda feje, a 25 éves N. Tamás, valamint a 19 éves N.-né K. Angelika jelenleg is letartóztatásban vannak. A velük, valamint a 33 éves N. Zsanettel, a 40 éves B. Sándorral, valamint a 47 éves K. Ferenccel szemben a Nagykőrösi Rendőrkapitányság az üzletszerűen elkövetett lopás miatt folytatott nyomozást befejezte, a napokban vádemelést javasolva megküldte az iratokat az ügyészségnek.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...