31.9 C
Cegléd
2024. július 18. csütörtök
spot_img

Vádemelés a tolvajbanda ellen

A nagykőrösi rendőrök vádemelést javasolnak öt tolvajjal szemben. A tavalyi év elejétől, mondhatni, a végéig ténykedtek a bűnbanda tagjai. A bejelentések, feljelentések sorra érkeztek a nagykőrösi rendőrökhöz.
A megalapozott gyanú szerint N. Tamás és négy társa a helyi áruházakat járták, nem válogatva: élelmiszereket, ruhaneműket, tisztálkodási és tisztítószereket, elektronikai cikkeket, szerszámokat loptak rendszeresen. Zsákmányaikat hol a ruhájuk alá, hol a táskájukba, akadt, amikor babakocsiba rejtve vitték ki az üzletekből. Minden apró részletre igyekeztek figyelni, biztosították, takarták egymást, figyelték az alkalmazottak mozgását. Mint kiderült, a számlájukra ezenkívül egyéb vagyon elleni bűncselekmény is írható. Az ügyben a nagykőrösi rendőrök hónapokat dolgoztak, feltérképezték a körülményeket, azonosították a cselekményekkel összefüggésbe hozhatókat, majd időről időre begyűjtötték őket. Kivétel nélkül beismerték a bűncselekmények elkövetését. A gyanúsítottaknak bejelentett munkahelye, állandó jövedelme nem volt, megélhetésüket a bűncselekményekből származó, illegális bevételükből finanszírozták.
A banda feje, a 25 éves N. Tamás, valamint a 19 éves N.-né K. Angelika jelenleg is letartóztatásban vannak. A velük, valamint a 33 éves N. Zsanettel, a 40 éves B. Sándorral, valamint a 47 éves K. Ferenccel szemben a Nagykőrösi Rendőrkapitányság az üzletszerűen elkövetett lopás miatt folytatott nyomozást befejezte, a napokban vádemelést javasolva megküldte az iratokat az ügyészségnek.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...