14.7 C
Cegléd
2024. május 26. vasárnap
spot_img

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem 200 négyzetméteren 5000 féle fejlesztő és kreatív játékot, tanulást vagy szórakoztatást segítő játékot találhatnak a szülők és gyerekek. Az egyszerűbb játékoktól a különlegesebb – egy bevásárlóközpont kínálatában nem megtalálható – termékpalettával várják a vásárlókat az Alszegi út 43-ban. Az utcáról belépve meglepő élmény a tágas üzlettér, a hatalmas választék és a boldog gyerekek kacaja. A gyermekzsivajtól hangos üzletben Veres Szilvia tulajdonossal beszélgettünk a jeles évforduló kapcsán.

– Garázsból indult az üzletetek és mára már egy kisebb áruházzá nőtte ki magát, ahol többezer féle termék kapható. Most milyen típusú játékok iránt nagy a kereslet?
– 15 évvel ezelőtt valóban kicsiben indultunk és elsősorban készségfejlesztő játékokkal foglalkoztunk. Ma is ez a típus teszi ki a termékpaletta jelentős részét. A készségfejlesztő és kreatív játékok 90 %-a kapható nálunk, és tanácsadással is tudunk szolgálni, milyen életkorban milyen játékot adjuk a kicsik kezébe. Természetesen nagy az érdeklődés a tévéreklámos játékok iránt is, amelyeket szintén nagy választék találnak meg az üzletünkben.

– Milyen terveid vannak még a jövőre? Lehet ezt fokozni?
– Természetesen tovább szeretnénk fejlődni. További 100 nm bővítésre ad lehetőséget az emeleti rész, amely most még raktárként funkcionál. Tervem, hogy tematikusan fejlődjünk, mert van még olyan termékskála, amire lenne kereslet, de egyelőre még nem kapható nálunk. Az emeleti részben lehetőség lesz újabb különleges játékok kínálatának bemutatására.

Cegléd, Alszegi ut 43.
T.: (30) 838 3366

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...

Két világbajnoki aranyérem

WBL-WKL Nyílt Amatőr K-1/Muay-Thai/K-1 Light/Freeboxing/MMA Világbajnokság! 14 ország, 65 egyesület,...

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...