19.7 C
Cegléd
2024. április 29. hétfő
spot_img

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független Egyesület is bemutatja városunkban induló tíz képviselőjelöltjét. Mint azt korábban bejelentették saját polgármester jelöltet nem indítanak, hanem dr. Lakos Rolandot támogatják.

1. választókörzet
Dr. Dezsőfi Ferenc

Dr. Dezsőfi Ferenc vagyok, 55 éves a 2024-es önkormányzati választásokon az 1-es számú választókörzet képviselőjelöltje, a Ceglédért Független Egyesület színeiben. Cegléden születtem tősgyökeres ceglédi családban. Egyetemi éveim után a Ceglédi Toldy Ferenc Kórházban kezdtem dolgozni. Itt indult ortopéd-baleseti pályafutásom. 15 év itt orvoslás után munkahelyváltás kapcsán költöztem el a városból, ahova 2022-ben nagy örömmel és várakozással tértem vissza. A Ceglédi Toldy Ferenc Kórház lett újra második otthonom, ahol a Baleseti-Sebészeti Osztályt vezethettem. Az azóta megszerzett tapasztalatommal – a 3 megyei kórházban szerzett tudásommal – igyekszem profi és segítőkész választ adni a város és a Dél-Pest vármegye lakosainak. A Ceglédért Független Egyesülethez azért csatlakoztam, hogy tegyek településemért és szüleim, nagyszüleim mellett én is maradandót alkossak, nyomot hagyjak, építsem szeretett városomat.
Független, a város problémáival foglalkozó, lelkiismeretes képviselője kívánok lenni. Bízom támogatásában és egyben ígérem, hogy érdekeit és véleményét képviselni fogom a következő önkormányzati ciklusban.

2. választókörzet
Orosz Zoltánné

Orosz Zoltánné Enikő vagyok a Ceglédért Független Egyesület 2. számú választókörzet képviselőjelöltje. A Pesti Úti Óvodában dolgozom 25 éve. 9 éve pedig igazgatója vagyok a Pesti Úti Óvoda és Köztársaság utcai Tagintézményének. Az elmúlt időszakban mindkét intézményben sikerült sok fejlesztést megvalósítani.
A munkámból adódóan mindig a közt szolgálom. Óvodapedagógusként is nagyon fontos volt közösségünk fejlesztése, óvodavezetőként pedig nagy rálátásom van a város életére, az önkormányzat működésére. A vezetői tapasztalatommal szeretném Cegléd városának fejlődését elősegíteni.
Néhány gondolat megválasztásom esetén megvalósítandó terveimről:
– Lakótelepi játszóterek felújítása, karbantartása
– Lakótelepek parkolók felújítása, bővítése
– A vasútállomás parkolóiban a térfigyelő kamerák bővítése
– A vasútállomás és a busz pályaudvar közötti átjáró részen a járdák felújítása, balesetveszély megszüntetése.
Ezek a saját körzetemben megvalósítandó elképzelések töredéke. Természetesen nem csak a 2. számú választókörzetben élők, hanem a város minden lakójának szeretném az érdekeit képviselni. Szívesen fogadom észrevételeiket, kérdéseikkel forduljanak hozzám bizalommal az alábbi e-mail címen: enikooroszne@gmail.com

3. választókörzet
Hernádi Péter

Hernádi Péter vagyok, Cegléden születtem és régóta figyelemmel kísérem a város és a kerület helyzetének alakulását és érzem magamban a tenni akarást, hogy még többet tudjak adni a városnak és segíteni tudjak az itt élő embereknek.
Több mint tíz éve veszek részt helyi civil szervezetek munkájában és vezetőségében, amit nagyon szívesen végzek. Legfontosabb feladatomnak tekintem, hogy közösen egy olyan várost teremtsünk, amelyben az emberek jól érzik magukat és szeretnek élni.
Főbb céljaim:
– a közutak és forgalom állapotának, valamint a parkolási lehetőségek javítása
– óvodák és időseket ellátó intézmények, egészségügyi ellátások korszerűsítése
– közbiztonsági és környezetvédelemi feladatok növelése
– szórakozási és szabadidős lehetőségek bővítése
– a helyi kultúra és a sport helyzetének fejlesztése
Remélem, hogy bemutatkozásom és céljaim elnyerte tetszését és bizalmat szavaz nekem a választás során! Az alábbi e-mail címen szívesen veszem megkeresését: hernadipeter4@gmail.com

4. választókörzet
Keszthelyi Ferenc

15 év után azért indulok újból az önkormányzati választásokon, mert úgy látom hogy új lendület kell a város és a 4. számú választási körzet (Alszeg és Szolnoki út, Csengeri, Bede és külterület) további fejlődéséhez.
Megújult az immár 25 éves CFE. Megfiatalodtunk, újjáalakult az elnökségünk, ahol számomra megtisztelő módon megválasztottak elnöknek. Az egyesületünk továbbra is tartja magát a régi elveihez, hogy pártoktól és ideológiáktól függetlenül végzi a dolgát Cegléd város és a lakosság érdekében.
Új, a mai kihívásoknak megfelelő programokat tűztünk ki célul, de természetesen több régebbi megoldatlan feladatot is meg kell oldanunk.
Én már voltam az Önök önkormányzati képviselője15 évvel ezelőtt és azt gondolom, hogy akkor is sikeresen meg tudtam oldani a feladatomat, amely célokat kitűztem programnak a lakossági igények alapján, azt meg is valósítottam. Többek között építettünk útalapokat a Csengeriben, az Alszegen és Bedében, buszmegállót a Törteli úton és megalapítottuk a Cegléd-Bede Polgárőrséget.
Az elmúlt 15 évben én magam is sokat tanultam, fejlődtem és van elképzelésem a város jövőképéről. Cegléd Város Önkormányzata és gazdálkodása egy nagy vállalkozás, amely vezetéséhez a politizálás mellett nagy szakmai tudás kell és jól kell tudni számolni, tervezni, gazdálkodni.
A végső cél az, hogy a Cegléden élők szeressenek itt élni, legyen élhető ez a város. A lakosok legyenek elégedettek, legyenek jó utak, legyen jó a közlekedés, az iskolák, óvodák, a hivatali szolgáltatások, üzletek. Mindenki találja meg magának azt a szférát, amit ő szeret, szolgáltatásokat, kultúrát, sportot, szabadidős tevékenységet.

5. választókörzet
Mészáros Béla

Mészáros Béla vagyok, a Ceglédért Független Egyesület képviselő jelöltje az idei önkormányzati választáson az 5. számú körzetben.
Cegléden születtem 1967-ben, azóta is itt élek. Itt alapítottam családot, pedagógus feleségemmel 3 fiúgyermeket neveltünk fel. 1992 óta élek ebben a választókerületben. Saját tapasztalatból ismerem ennek a belvároshoz közeli területnek minden előnyét és hátrányát. Hiszek benne, elérkezett az idő arra, hogy közösségünkért és városunkért civilként is tegyünk, elkötelezett vagyok amellett, hogy pozitív változásokat érjünk el! Célom az, hogy összehozzuk a közösséget és együtt dolgozzunk azért, hogy Cegléd vonzóbb, fejlődőképesebb várossá váljon.
Legfontosabb feladatoknak a körzetben az alábbiakat gondolom:
– a belváros közlekedésének felülvizsgálata és újragondolása
– minden városrészből elérhető tömegközlekedés kialakítása
– a belváros és a közeli utcák parkolási problémáinak kezelése
– a kertvárosi utcák járdáinak, vízelvezető árkainak karbantartása
– az utcák burkolatának és az útpadkáknak a felújítása, ahol szükséges
– az idős polgártársaink segítése a mindennapokban és a hivatali ügyintézésben
– helyi bérlakásprogram kidolgozása
Fontosnak tartom a közösségi párbeszédet és az együttműködést, ezért mindenki véleményére nyitott vagyok, szívesen fogadom a visszajelzéseket és javaslatokat. A meszarosb67@gmail.com email címen várom gondolataikat! Erősítsük fel az erényeinket, javítsunk hibáinkon közösen! Ehhez ajánlom a tenni akarásomat és kérem hozzá bizalmukat közösen a Ceglédért Független Egyesülettel – Cegléd Pártján!

6. választókörzet
Ványi Zsolt

Ványi Zsolt vagyok, a Ceglédért Független Egyesület színeiben, a 6. számú választókerületben indulok a 2024-es önkormányzati választásokon. Ezzel a körzettel már dédszülőkig visszanyúló a kapcsolatom, hiszen itt éltek Ők is. Itt élt és dolgozott az asztalosként ismert és elismert nagyapám, egy ideig itt éltünk szüleimmel és most immáron 20 éve ebben a körzetben, a Vörösmarty téren élek családommal: gyermekeimmel Flórával, Zsomborral és feleségemmel Viktóriával. Tehát minden ehhez a körzethez, ehhez a városhoz köt. Akik ismernek, tudják, sportember lévén a kitartás és állandóság végigkísérte eddigi pályafutásom. 20 éve vagyok tagja a Ceglédért Független Egyesületnek és ebben a körzetben indultam már képviselőjelöltként is. Amit vállalok, hogy szóval és tettel, megteszek mindent a körzet további fejlődéséért.
Nem hagyok szó nélkül semmi fontosat, kezdeményezek, minden körzetünket érintő fejlesztési ötletet – amiből részemről se lesz hiány. Bízom a sikerben, de tetteimet nem befolyásolja az önkormányzati választás eredménye, ahogy tudok továbbra is tenni fogok szűkebb és tágabb értelemben vett közösségünkért. Bármi történik, továbbra is lesz ötletem és javaslatom, amelyek körzetünket, városunkat még szebbé, jobbá és vonzóbbá tehetik.

7. választókörzet
Turi Krisztina

Köszöntöm Önöket, a 7-es számú választókerület lakóit, a Gerjén innen és a Gerjén túl, szavazókat és nem szavazókat. Megtisztelő számomra, hogy ennek a körzetnek lehetek az önkormányzati képviselőjelöltje a Ceglédért Független Egyesület színeiben. Turi Krisztina vagyok, születésem óta kötődöm ehhez a városrészhez, itt gyerekeskedtem, itt nőttem fel, a szülők révén a mai napig része az életemnek. Nagycsaládosként, 4 gyermekkel, 2 unokával, első kézből látom a generációk örömeit és gondjait. Eljött az idő, amikor sokkal többet tudok tenni a közösségért, ha felhatalmaznak, fogok is. Közösen sokra vihetjük, hiszem, hogy nem problémák vannak, hanem megoldandó feladatok, melyek számomra kihívást jelentenek. A mindennapi tennivalókon – környezetünk szebbé, jobbá, élhetőbbé, biztonságosabbá tételén túl – van egy adottsága a Gerje, mely közösségteremtő szerepét segíteném, hangsúlyoznám. Ha megállunk, nem csak egy pillanatra, azt tapasztaljuk, hogy csodálatos élővilága van. Ismerjük meg ezeket és vigyázzunk rá. A hidak összekötnek, a tettek összekovácsolnak.

8. választókörzet
Molnár Gergely

Molnár Gergely vagyok és szeretném tájékoztatni Önöket, hogy a június 9-i önkormányzati választásokon indulni szeretnék képviselőjelöltként a 8. választókerületben.
A Corvinus Egyetemen szereztem közgazdász diplomámat, az elmúlt években könyveléssel és könyvvizsgálattal foglalkoztam. A politikában új vagyok, de hiszem, hogy tenni akarásom és pénzügyi területen szerzett tapasztalataim a város javára válhatnak.
Megvalósítandó gondolataim között szerepel a körzetemben élőkkel való interaktív kommunikáció kialakítása, Cegléd vonzóvá tétele minden korosztály számára és a város pénzügyi hatékonyságának fejlesztése mellett még sok minden más is.
Gondolataimat a Facebook oldalamon követhetik figyelemmel, de a következő hónapokban igyekszem minél több emberrel személyesen is felvenni a kapcsolatot. Addig is ha kérdése, javaslata van, kérem, ossza meg velem ezeket az alábbi elérhetőségeim valamelyikén:
email: molnargergely.8valasztokerulet@gmail.com
közösségi oldal: facebook.com/molnargergely.8.vk/

9. választókörzet
Bobál István

Bobál István vagyok, képviselő jelöltként kívánok elindulni a 2024. évi önkormányzati választásokon a Ceglédért Független Egyesület színeiben.
Felnőtt életemet eddig is meghatározta a közéleti szerepvállalás. Több, mint 20 éve vagyok ennek a civil szervezetnek a tagja, 12 évig az elnökeként is dolgoztam. Számos sikeres rendezvény, önkormányzati választás van már a hátunk mögött. Én itt találtam meg azokat a társakat, barátokat, akikkel nagyon sok időt töltöttünk el Cegléd helyzetének, ügyeinek a megbeszélésével, ötleteink, javaslataink formálásával.
Több, mint 10 évig önkormányzati képviselőként igyekeztem előre vinni a város, az itt élők dolgait. 40 éve élek Cegléden, itt van az otthonom, ez a város az otthonom. Ceglédi lányt vettem feleségül, ma is ő a párom. Itt neveltük fel két fiunkat, három unokánk közül kettő itt született. Itt dolgozom, 34 éve a ceglédi kórház gazdasági igazgatójaként.
Úgy vélem, hogy az eredményes képviselői munkához van elegendő tudásom, emberi és szakmai tapasztalatom, ambícióm. A CFE pedig biztosítja azt a hátteret, csapatot, ami szükséges a sikerhez, a jól végzett munkához. Azért fogok dolgozni, hogy minél többen találják meg itt a munkahelyüket, a barátaikat, itt szeressék eltölteni a szabadidejüket, találjanak meg minden olyan szolgáltatást, ami az életüket komfortosabbá, tartalmasabbá teszi.
Ne felejtsék: CFE – Cegléd pártján, minden ceglédi pártján!
Kérem, hogy észrevételeikkel, javaslataikkal keressek. Én pedig ígérem, hogy mindent megteszek a város, a választókörzet és a városlakók érdekében.
Telefon: 30/9359-818
E-mail: bobal.istvan59@gmail.com

10. választókörzet
Erdődi Péter

Abban a megtiszteltetésben van részem, hogy ennek a városrésznek én lehetek az önkormányzati képviselőjelöltje, a Ceglédért Független Egyesület színeiben.
Erdődi Péter vagyok, 42 éves, nős, két gyermek édesapja, a Nóra cafe plus kft. ügyvezetője.
Több mint 20 éve van közvetlen kötődésem a város ezen részéhez. Nagy lelkesedéssel tölt el, hogy az Önök támogatásával talán végre én is tudok hatékonyan tenni a körzetért, közös ügyeinkért. Vagyis Önökért, és persze saját magamért is, hiszen én is itt élek. Ami az Önök érdeke, az az enyém is.
Számos tennivaló akad a körzetben, de engem ez nem eltántorít, hanem erősen motivál. Javaslom, ne várjunk további 20 évet a terveink megvalósításához!
Pár gondolat az elképzeléseimről:
• Budai úti óvoda és iskola felújítása, méltó környezet teremtése a gyerekek tanításához, tanulásához;
• a hozzánk tartozó Polgárőrség nagyobb mértékű támogatása;
• Öregszőlői utak rendezése, csatorna – vízhálózat további kiépítése;
• térfigyelő-rendszer telepítése a közbiztonság javítása érdekében;
• a Szövetkezet utca mögötti vasútvonal miatt a zajvédelem megoldása;
• a CVSE pálya melletti futópálya körüli rész mielőbbi parkosításának ötletét támogatom;
• A jelenleg futó beruházások sikeres befejezése érdekében azokat kontrollálnia kell az önkormányzatnak. Azok folytatását minden energiámmal támogatni fogom!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hat polgármester jelölt

Átvették az ajánlóíveket a jelölő szervezetek és a jelöltek,...

Diákolimpiai elődöntő sikerek

2024.04.27-én Csongrád adott otthont a FitKid Országos Diákolimpiai "A"...

Nem sokon múlt a tömegbaleset

Ismét egy döbbenetes felvétel került elő a magyar utakról....

Szemkápráztató látvány a ceglédi napnyugtában

Több országos hírportál is beszámolt róla, az Időkép oldalán...

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...