14.9 C
Cegléd
2024. május 3. péntek
spot_img

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

 

 

Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul a fejünkben, hogy zárt kerítést kellene építeni, de ha nem vagyunk ennyire szerencsések, előfordulhat, hogy ki sem megyünk a teraszra, a kertbe.

 

Amikor arról ábrándozunk, hogy milyen lesz majd az első lakásunk, a családi házunk, gyakran csak a közvetlen környezetünket tervezgetjük, és az ingatlan határaival nem is foglalkozunk. Pedig a kerítés vonatkozásában mindenképpen kellene, és nemcsak az épület stílusa, megjelenése, hanem az élettartam, a karbantartási igény, valamint a kert, a terasz használhatósága szempontjából is.

 

Milyen kerítés mellett döntsünk? Mikor lehet a WPC zárt kerítés elem ideális választás?

 

A legfőbb szempontok

 

A kerítések alapvetően a magántulajdon és a magánélet védelmét hivatottak szolgálni. A biztonságunkat és a nyugalmunkat szem előtt tartva többféle típus és anyag közül választhatunk, illetve a magasságát is ennek alapján határozhatjuk meg. 

 

A kerítés anyaga meghatározó a karbantartási igény szempontjából, így ennek tudatában érdemes választani. A klasszikus, szépségük, variálhatóságuk és viszonylagos olcsóságuk miatt népszerű fakerítések rendszeres utókezelést igényelnek esztétikus megjelenésük és állaguk megőrzése érdekében. Így ha nem szívesen foglalkozol kerítésfestéssel, más megoldás után kell nézned, a gondozásmentes anyagok jelenthetik számodra a kiutat, WPC és alumínium közül választhatsz. A fa szépségét szeretnéd viszontlátni, de szívesen búcsút intenél a hosszadalmas karbantartásnak? Válaszd a WPC-t!

 

Korszerű WPC kerítések

 

Az újrahasznosított farost és műanyag, valamint egyéb adalékanyagok magas hőmérsékleten és nagy nyomás alatt történő préselésével készült WPC panelek az összetevők legelőnyösebb tulajdonságait ötvözik. Esztétikusak, akár a fa, ugyanakkor tartósak, mint a műanyag. Tervezz bátran 15-20 évre velük! Ellenállóak az időjárás viszontagságaival és a rovarokkal szemben, nem fakulnak, nem szálkásodnak, forma- és mérettartóak. Különféle színekből választhatunk, az épület és a környezet stílusához, színvilágához szabhatjuk.

 

Könnyen megmunkálható, így akár házilag is elkészíthetjük a kerítést. Még egyszerűbbé és gyorsabbá tehetjük a munkát, ha WPC kerítésrendszert alkalmazunk, az ugyanis tartalmazza valamennyi szükséges elemet. 

 

Zárd ki a külvilágot!

 

A WPC kerítéslécek rakhatók vízszintesen és függőlegesen, egymástól tetszőleges távolságra és szorosan egymás mellé sorolva. A zárt kerítések nyugalmat biztosítanak, garantálják a magánszféra védelmét, teljes takarást biztosítanak. Tökéletes választás, ha nem szeretnéd a szomszédok vizslató tekintetét, a járókelők kíváncsi pillantását magadon érezni, szívesen napoznál, strandolnál a kertedben. De ideális akkor is, ha forgalmas út mellett laksz, ugyanis csökkenti a zajterhelést, továbbá kevesebb port és más szennyeződést enged át. 

 

Töltsd a szabadidődet mással, hagyd a kerítésfestést a szomszédra, de hogy ne is kelljen látnod, mit csinál, építs zárt WPC kerítést!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Szökött lovak és a ceglédi rendőrök

Ceglédi rendőröket riasztottak két szökött paci miatt - egy...

Jogosítvány 700 ezer forintért?

Befolyással üzérkedés bűntette és közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek...

LMP lista Cegléden

Április 30-án adta le Földi Áron az induláshoz szükséges...

Mi lehetne jobb egy pihentető ülőfürdőnél?!

  Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki fel tud idézni legalább...

Mi a hosszú élettartamú mosógép titka?

    Ahhoz, hogy a mosógép élettartama a lehető leghosszabb lehessen,...