14.6 C
Cegléd
2024. május 17. péntek
spot_img

Milyen medencefedés lesz számodra az ideális?

 

 

A kültéri medencék esetében a hazai éghajlaton gondoskodni kell a megfelelő fedésről a különféle szennyeződések távoltartása, valamint a víz kellemes hőmérsékletének biztosítása érdekében, de más előnyöket is tartogat, ami miatt megéri beruházni rá.

 

Egy földbe süllyesztett, saját kerti medence maga a luxus, amely tovább fokozható, ha elegáns polikarbonát medencefedéssel látjuk el. De nemcsak a látvány miatt jó döntés erre szavazni, hanem azért is, mert használatával védelmet biztosíthatunk az építménynek, megnövelhető a medence élettartama. 

 

Látványos medencék a kertben

 

Napjainkban már hazánkban is egyre meghatározóbb eleme a kerteknek a medence, hiszen telepítésével otthonunkba vihetjük a strandolást, nagyszerű felüdülést nyújthat a forró nyári napokon. Tudj meg mindent a modern otthonok kültéri látványeleméről és annak fedéséről a Poliking oldaláról, ahol ajánlatot is kérhetsz! 

 

Az ár rendszerint döntő tényező, de nem szabad, hogy ez legyen az egyetlen. Többféle típusú medence közül válogathatunk élettartam, méret, alak és kialakítás szerint. Stílusát a környezethez igazíthatjuk, ezáltal esztétikus eleme lesz az otthonunknak. 

 

Modern épületekhez a szögletes, klasszikus környezetbe az íves kialakításúak illenek. A méret és a mélység a jellemző használat függvénye, döntenünk kell, hogy úszni is vagy csak mártózni szeretnénk benne. A fürdési szezon kiterjesztése, továbbá a karbantartás könnyítése érdekében tanácsos megfelelő fedéssel ellátni.

 

Fokozd a luxust medencefedéssel!

 

Már egy nagyobb méretű ideiglenes típus, a leggyakrabban választott felfújható peremű puhafalú vagy a fémvázas merev falú medencék esetében is szükség van a víz tisztítására, kezelésére. Az állandó medencetípusok esetében pedig elengedhetetlen a megfelelő gépészet telepítése, továbbá a rendszeres vízkezelés. 

 

A karbantartás extra munkát és költséget jelent, de csökkenthető, ha megfelelő medencefedést alkalmazunk. Többféle típus közül választhatunk, a polikarbonát tető nemcsak látványában, de előnyei okán is nagyszerű választást jelent. A karbantartási szükséglet csökkentése mellett más előnyöket is tartogat, segíti a víz felmelegedését, ezáltal meghosszabbítja a fürdési szezont, növeli a medence élettartamát, továbbá védelmet nyújt a szennyeződésekkel és az algásodással szemben. Praktikus, ugyanis biztonságot nyújt, véd a véletlen vízbe esések ellen. 

 

Egyedi medencefedés az igényeid szerint

 

Nem csupán a medenceépítéssel egyidőben, hanem utólag is választhatunk polikarbonát tetőt a meglévő, szinte bármilyen méretű és alakú süllyesztett medencére.

 

Különféle típusok állnak rendelkezésre, ezek megjelenésükben, formájukban, magasságukban különböznek egymástól, és az igényeknek és a környezetnek megfelelően személyre szabhatók. Modern környezetbe a szögletes fedések, zárt állapotban történő használatra a középmagas és magas tetők ajánlottak. Valamennyi extra erős alumíniumvázra készül, a hagyományos cellás típus mellett rendkívül dekoratív fedés készíthető átlátszó, üvegszerű polikarbonátból. 

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Soha nem látott erősségű sarki fény

Péntek éjszaka és szombat hajnalban látványos égi jelenség tartotta...

Zöld polgármesterjelölt

Földi Áron, polgármester-jelöltként indul városunkban. A jelölt érdekes pályát...

Tapasztalat, koncepció és ambíció

Független jelöltként, de helyi civil szervezet és párt támogatásával...

Bronzéremmel zárta a 2023/24-es évadot a Ceglédi KE

Vasárnapi, fóti győzelme után a bronzérem megszerzéséért indult csatába...

Smahajcsik Péter virágoskertje

Smahajcsik Péter, a 2-es számú választókerület független képviselőjelöltje úgy...