14.7 C
Cegléd
2024. május 26. vasárnap
spot_img

Czeróczki Pál képviseli hazánkat

A legjobbak képviselik hazánkat a ŠKODA Challenge nemzetközi döntőjében

A napokban rendezték meg a ŠKODA Challenge hazai döntőjét Budapesten. A hazai verseny első helyezettjei 2024 szeptemberében képviselik a márkát, a nemzetközi döntőben, amelyre a világ különböző országaiból érkeznek az egyes országok nemzeti bajnokai.

A ŠKODA idén ismét megszervezte a ŠKODA Challenge hazai versenyét, amelyet ismét kiemelkedő érdeklődés övezett. A verseny célja a kereskedői és szerviz hálózatban dolgozó szakemberek szakmai fejlődésének előmozdítása, és a márka iránti lojalitásuk erősítése.

Az egyes fordulókban gyakorlati és írásbeli feladatokkal mérték fel a versenyzők tudását és készségeit, ahol a versenyzőknek a műszaki ismereteken és készségeken kívül ügyfélközpontúságukat is bizonyítaniuk kellett. A díjak odaítélésének további szempontjai a csapatszellem, valamint a cseh autógyártó márkaértékeinek és cégtörténetének ismerete voltak.

Németh János, a ŠKODA márkaigazgatója elmondta: „bár Magyarországon a ŠKODA Challenget tizenharmadik éve szervezzük még jó látni, hogy az eseményt mindig kiemelkedő érdeklődés övezi szakembereink részéről. Amellett, hogy ez a verseny lehetővé teszi kollégáink számára, hogy teszteljék tudásukat, számunkra is kiváló alkalom arra, hogy képzési programunk esetlegesen fejlesztendő területeiről képet kapjunk. Gratulálunk az összes résztvevőnek és sok sikert kívánunk a kategóriák győzteseinek, akik a nemzetközi döntőben fogják képviselni Magyarországot és a márkát.”

A hazai versenyen értékesítési tanácsadó kategóriában Czeróczki Pál a Ceglédi Autóház részéről kiemelkedő eredményt ért el, így 2024 szeptemberében ő is képviseli a márkát a világdöntőn.

A ŠKODA Challenge szakmai verseny világdöntőjén, a nemzetközi értékesítési és szervizhálózat nemzeti versenyének legjobb munkatársai tíz kategóriában fognak majd számot adniuk tudásukról.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...

Két világbajnoki aranyérem

WBL-WKL Nyílt Amatőr K-1/Muay-Thai/K-1 Light/Freeboxing/MMA Világbajnokság! 14 ország, 65 egyesület,...

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...