18.2 C
Cegléd
2024. július 27. szombat
spot_img

A luxus bőrápolás természetes szerekkel is lehetséges

 

 

A természetes kozmetikum kifejezés hallatán lehet, hogy ellenérzéseink vannak. Tarthatunk attól, hogy fura lesz az illatuk, némelyik akár kifejezetten kellemetlen lehet. Szokatlannak találhatjuk az állagukat is. Ilyen és ezekhez hasonló félelmeink azonban ma már megalapozatlanok, múltbeli tapasztalatokon alapulnak. 

 

A hírekből is kirajzolódik a tendencia, hogy egyre inkább a természet és a környezet felé fordul az ember, még akkor is, ha ma már képes arra, hogy mindezt valóban modern köntösbe csomagolja. A BIOLA Webshop természetes kozmetikumai felzárkóztak a megszokott készítmények mellé, ami az elvárásokat illeti, de közben nem kötöttek kompromisszumot a vegyszermentességben sem. 

 

Amihez hozzászoktunk

 

Az elvárásaink a kozmetikumokkal kapcsolatban is magasak lettek az elmúlt évszázadban. A krémek azonnal szívódjanak fel, csökkentsék a ráncokat, legyen jó illatuk, és ne romoljanak meg. A kozmetikai ipar soha ilyen gyorsan nem fejlődött, és elkényeztet minket az újabb és újabb fejlesztésekkel. 

 

Ugyanez történik a natúr készítmények terén is: újra felfedeztük azokat az alapanyagokat és hatóanyagokat, amik természetesek, de legalább annyira hatékonyak, mint amit a “hagyományos” termékek esetében megszokhattunk.

 

Natúr vajak helyett luxus minőségű krémek

 

Bár sok növényi olaj és vaj önmagában is nagyon hatékony, az olajkeverékek pedig sokak számára luxus élményt nyújtanak – mégsem valók mindenkinek. A természetes vagy éppen bio minősítésű kozmetikumok manapság bárki számára kényelmesen használható kiszerelésben, állagban kaphatók meg. Legyen szó arckrémről, anti aging termékekről vagy akár szájápolásról, a nagy hatóanyagtartalmú, összetett biokozmetikumok sokoldalúan előnyösek.

 

Hatóanyagok minden problémára

 

Egész könyvek vannak teleírva természetes alapanyagok, hatóanyagok felhasználásáról és azok bőrápoló hatásairól. Legyen szó akár egyes bőrtípusok speciális ápolásáról, találunk természetes hatóanyagokat. Vagy éppen a most annyira népszerű anti-aging vagy öregedést gátló luxus kozmetikumokról, a természetes hatóanyagok nem maradnak le ipari társaik mögött. A ma már szinte minden kozmetikumban megtalálható vitaminoktól kezdve a természetes olajokon keresztül a speciális növényi kivonatokig mind hozzájárulnak a hatékony természetes bőrápoláshoz.

 

Teljes luxus arzenál természetes kozmetikumokkal

 

Akár most keressük még csak ideális bőrápolási rutint, akár már évek óta alkalmazzuk, minden lépésre találunk magas minőségű természetes kozmetikumot. Arctisztítók, tonizálók, szérumok, speciális hidratálók, bőrfeszesítő termékek, speciális bőrproblémára készült szerek és UV-szűrős termékek mind elérhetők. A bőrtípusunk megismerése után számos márkából válogathatunk akár kiskereskedelmi forgalomban is.

 

Például találhatunk kifejezetten vízhiányos, érzékeny bőrre is használható peeling terméket. Ebben a narancsvirág kivonata és a borostyán gyengéd szemcséi úgy hámlasztják a bőrt, hogy közben nem irritálják azt. Fontos, hogy az érett bőrt (45+) hetente peelingezzük vagy arcradírozzuk természetes, ásványi szemcsékkel.

 

A luxus minőség és a természetes kozmetikumok fogalma manapság már nem ellentétes, hiszen nem zárják ki egymást. Minden bőrproblémára, életkorra és élethelyzetre találhatunk magas minőségű, könnyen használható, hatékony natúr kozmetikumokat. Nem kell megelégedni azzal, hogy bekenjük a bőrünket sima shea vajjal.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Irány Párizs, az Olimpia!

A visszaszámlálás izgalmaí után az olimpiai játékok versenynapjai jelentik...

“Horrordíszlet” a ceglédi kórházban

A Telex oldalán hozták ismét hírbe a ceglédi kórházat:...

Búcsúzik Nagy Károly

Búcsúzik a CKKSE-től Nagy Károly - számolt be a...

Ikarus találkozó

Július 20-án, szombaton rendezték meg a III. Ikarus Pikniket...

Ceglédi zsonglőr a Manézs Talent Fesztiválon

Újabb sikert könyvelhet el Túri Ádám: június 30-án a...