37.7 C
Cegléd
2024. július 13. szombat
spot_img

Új SPAR-üzlet a körforgalomnál

Egy újabb SPAR-üzlet nyitotta meg kapuit Cegléden a közelmúltban. A Jászberényi úti (Malomtó szél) áruházzal egy nagy alapterületű, több mint 9000 terméket kínáló áruházzal lett gazdagabb a város.

Az új SPAR franchise üzlet egy helyi vállalkozás, a Hazai Market Kft. üzemeltetésében nyílt meg. Az üzlet 800 m2 alapterületen várja a vásárlókat, a SPAR-tól megszokott minőségben, széles termékválasztékkal, jó árakkal, akciókkal és kedves kiszolgálással. A kínálatban megtalálhatóak többek között: tőkehús pult, baromfi pult, csemegepult, szendvicsek, helyben sütött pékáru, zöldség-gyümölcs, gluténmentes, laktózmentes termékek is.

A kényelmes és gyors bevásárláshoz megfelelő számú (64 db) parkolóhellyel rendelkezik az áruház. Az üzlet üzemeltetőiként, helyi vállalkozóként arra törekszünk, hogy minden terméket beszerezzünk, amellyel kapcsolatban vásárlói igény felmerül! A helyszínen az üzleteinkben, vagy a következő e-mail címen várjuk a kéréseket: info@hazaimarket.hu

Az üzlet az alábbi nyitva tartással várja a kedves vásárlókat:

Hétköznap 06:30-20:00, Szombat-Vasárnap 7:00-18:00 óráig.

Szeretettel várjuk vásárlóinkat üzleteinkben (SPAR Partner 1 – Összekötő út, SPAR Partner 2 – Jászberényi út) a hét minden napján.

Kövessenek minket a facebook oldalainkon is (Spar Partner Cegléd, Spar Partner Cegléd 2), ahol folyamatos információt és egyedi kedvezményeket kaphatnak kedves vásárlóink!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...