11.5 C
Cegléd
2025. november 2. vasárnap
spot_img

Ceglédiek Cannes-ban

Cannes mára nem csak a filmművészet fellegvára, itt tevékenykedik a rendkívül fiatal, ám de annál kreatívabb, Jéróme De Oliviera, francia cukrász-világbajnok. „Intuitions by J” elnevezésű szalonja az édesség kedvelők és a szakemberek zarándokhelye. Az un. „nyitott műhelyt” vezető, megnyerő fiatalember szívesen konzultált szeptember elején néhány elkötelezett magyar kollégával, köztük Lajos Mary-val a ceglédi, Békebeli cukrászat szakmai vezetőjével. A „kis mester” (ahogy világszerte ismerik) arra biztatta a magyar kézműves cukrászokat, hogy használjanak szezonális minőségi, regionális alapanyagokat, kímélő konyhatechnikákkal ötvözve és így mindenki egyedi, csak rá jellemző ízvilágot képviselhet üzletében mesterfokon.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Szeleczki Szabina U23-as Európa-bajnok

Szeleczki Szabina U23-as Európa-bajnok lett a Chisinauban megrendezett U23-as...

Esküvői nyílt nappal debütál a Páva Kúria Rendezvényház

A Páva Kúria Cegléd egyik legkülönlegesebb és legújabb rendezvényhelyszíne...

A csóknál nem a technika a lényeg, hanem az érzések

A randizás egyik legizgalmasabb része mindig az, amikor elérkezik...

Céginformációs oldalak: melyik a megbízható forrás?

A mai üzleti világban a megfelelő információ megszerzése kulcsfontosságú...

Te is mindig fáradtan ébredsz?

Gondoltál már arra, hogy nem az alvás mennyisége a...