23.9 C
Cegléd
2024. május 18. szombat
spot_img

Beck György az Universiaderől

A fiúk még a lányok produkcióját is meg tudták fejelni, ugyanis egy kevés gólt, ám annál nagyobb küzdelmet hozó fináléban győzték le a hazai együttest 5-4-re, elhódítva ezzel az egyetemista és főiskolai sportolók számára rendezett világesemény aranyérmét. “Heroikusan küzdöttek a fiúk az egész torna alatt. Szépen, éretten vízilabdáztak végig és igazából már a csoportmeccs során is megszorongatták az oroszokat. Már akkor érződött, hogy a mi csapatunkban vannak még tartalékok. Fantasztikus ez a csapat, amely mérkőzésről mérkőzésre jobban játszott, a lépés pedig most, a döntőben jött ki igazán” – mondta Beck György, aki kicsit részletesebben is beszámolt a fináléról.

“Nem volt könnyű dolgunk, eleve már csak kevés magyar sportoló maradt itt kint, úgyhogy az uszoda mintegy 95 százaléka szurkolt az oroszoknak, ráadásul kaptak egy kis hátszelet is, 11-3 volt a kiállítási arány és nem nekünk. Ehhez képest a végére mégis elcsendesedett a lelátó és csak a magyarokat lehetett hallani. Bisztritsányi Dávid kiemelkedően játszott, de az egész csapatot dicséret illeti. Mint ahogy Vincze Balázst és a szakmai stábot is, nagyon jól összerakták a csapatot és jó taktikával játszottunk végig.”

A magyar mérleg tehát egy-egy arany- és ezüstérem, amire méltán büszke lehet a sportág. “Sikerült ismét tovább öregbítenünk a magyar vízilabda hírnevét.”

Fotó: Monoki Kálmán

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...

Számos extra utólag is beszerelhető egy autóba

    Sokan ragaszkodnak régi, jól bevált autójukhoz. Lehet, hogy csak...

Növeljük az állóképességünket étrend-kiegészítővel!

    Az, hogy mekkora teljesítményre vagyunk képesek egy adott intervallumban,...

Allergiás a kutyád? Ezekből a jelekből ismerheted fel!

    Az allergia a szervezet túlzott mértékű reakciója bizonyos anyagokkal,...

Egy központi elem a nappaliban: a dohányzóasztal

  Lábtartó, italtartó, íróasztal vagy éppen egy műalkotás. A dohányzóasztal...