15.1 C
Cegléd
2025. augusztus 1. péntek
spot_img

Új üzemrésszel bővült a csemői pacalüzem

Ünnepélyesen átadták a csemői FREDDO-LINE KFT új üzemrészét a Csemő, Hornyák d. 5. szám alatt, ahol megjelent Földi László országgyűlési képviselő és Bögös István alpolgármester is. A Pénzügyminisztérium támogatásában kiírt pályázaton a cég telephelyfejlesztésre 62,08 millió forintot nyert a 110,36 millió forintos beruházáshoz.
A támogatott tevékenység az új üzemrész építése és berendezése új technológiával, szorosan illeszkedik az üzem eddigi tevékenységéhez. Eddig az üzem főleg fagyasztott csíkozott pacalt gyártott, kevés friss pacallal. A piac igényeinek megfelelően az új üzemrészben friss pacalt fog gyártani a cég mind lédig, mind pedig 900g-os védőgázas tálkás kiszerelésben.
Keszthelyi Ferenc tulajdonos a következőket nyilatkozta: – Az új üzemrészben automata gépek csíkozzák, mérik, csomagolják és felcímkézik a friss tálkás pacalt, amelyeket már a cégünk szállít is a multiknak. Jelenleg már lehet kapni a LIDL-ben, az ALDI-ban és a PENNY MARKET-ben. A fejlesztés hatására a következő eredményeket várjuk: Reményeink szerint a friss pacal gyártásával megnövekedik a pacal gyártásunk mennyisége, az eladásunk, ezzel együtt az árbevételünk. A cégünk a pályázatban vállalta, hogy az árbevételünk a fejlesztés hatására 300 MFt-al nőni fog és pluszban két főt foglalkoztatunk az eddigi létszám fölött az új üzemrészben.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Vég Zsombor ezüstérmes!

Vég Zsombor ezüstérmet nyert a 100 kilogrammos súlycsoportban a...

Az online tanulást forradalmasító új lehetőségek

Az utóbbi időszak kihívásai ellenére sokan nem adták fel...

Kényelmes és sokoldalú cipők: hogyan találd meg a neked valót?

Sokan tapasztalták már, hogy egy jól megválasztott cipő milyen...

Miért fontosak a kapuk a modern építészetben?

Az utóbbi években a kapuk jelentősége jelentősen megnőtt az...

Az ételrendelő portálok kihívásai és lehetőségei: tervezett stratégiák az éttermek számára

A modern digitális világ folyamatosan átalakítja a vendéglátóipart, és...