10.6 C
Cegléd
2025. szeptember 15. hétfő
spot_img

Tavasz az étlapon

Tóth Pál ceglédi származású, jelenleg a szegedi Alabárdos éttermet vezető séffel készített interjút a Nosalty. A gasztroportál szerint „nevét korán megismerte a szakma, mivel Tóth Pál a kezdetektől teljes erőbedobással, határokat feszegetve igyekszik izgalmasabbnál izgalmasabb fogásokat kínálni a vendégeinek.” A beszélgetésből kiderül „mi teszi” a jó séfet, mi motiválja a mindennapokban. „Én szeretném, ha az ételeim érthetőek, könnyen emészthetőek lennének, de közben minden fogásban megmutatkozik az a hozzáadott érték, ami én vagyok. Nem az a fajta séf vagyok, aki arra törekszik, hogy „hülyebiztos” étlapot írjon…” – fogalmazta meg ars poeticáját a 2022-ben Michelin díjat kiérdemlő séf, de azt is elárulta: kedvenc évszaka a tavasz, amelynek alapanyagai a medvehagyma és a spárga különleges formában jelennek majd meg a szezonális konyhát vivő Alabárdosban.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Tájékoztatás Cegléd város vízhálózatának karbantartásáról

Tájékoztatás Cegléd város vízhálózatának karbantartásáról Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt lakosságot, hogy...

Az UV fény szerepe a modern szempillaépítésben

Az utóbbi időben a szépségipar nagy változásokon ment keresztül,...

Tárgyak, melyek funkcióit sokan nem ismerik

A felnőttek életében sok olyan dolog van, amelyről nem...

Fedezd fel a vágyak világát új szemszögből 

A szexualitás az élet természetes és fontos része, amelynek...

Párban és magányosan – néha nincs különbség…

A párkapcsolatban élők sokszor vágynak egy kis egyedüllétre, míg...