23.2 C
Cegléd
2024. május 2. csütörtök
spot_img

Tavasz az étlapon

Tóth Pál ceglédi származású, jelenleg a szegedi Alabárdos éttermet vezető séffel készített interjút a Nosalty. A gasztroportál szerint „nevét korán megismerte a szakma, mivel Tóth Pál a kezdetektől teljes erőbedobással, határokat feszegetve igyekszik izgalmasabbnál izgalmasabb fogásokat kínálni a vendégeinek.” A beszélgetésből kiderül „mi teszi” a jó séfet, mi motiválja a mindennapokban. „Én szeretném, ha az ételeim érthetőek, könnyen emészthetőek lennének, de közben minden fogásban megmutatkozik az a hozzáadott érték, ami én vagyok. Nem az a fajta séf vagyok, aki arra törekszik, hogy „hülyebiztos” étlapot írjon…” – fogalmazta meg ars poeticáját a 2022-ben Michelin díjat kiérdemlő séf, de azt is elárulta: kedvenc évszaka a tavasz, amelynek alapanyagai a medvehagyma és a spárga különleges formában jelennek majd meg a szezonális konyhát vivő Alabárdosban.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Szökött lovak és a ceglédi rendőrök

Ceglédi rendőröket riasztottak két szökött paci miatt - egy...

Jogosítvány 700 ezer forintért?

Befolyással üzérkedés bűntette és közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek...

LMP lista Cegléden

Április 30-án adta le Földi Áron az induláshoz szükséges...

Mi lehetne jobb egy pihentető ülőfürdőnél?!

  Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki fel tud idézni legalább...

Mi a hosszú élettartamú mosógép titka?

    Ahhoz, hogy a mosógép élettartama a lehető leghosszabb lehessen,...