1.9 C
Cegléd
2023. december 1. péntek
spot_img

Köszönjük Várvag!

Megváltoztattam véleményemet és egy bíráló cikk helyett egy dicsérőt kell most írnom. Történt ugyanis, hogy a házunk sarkánál a közvilágítási lámpa szemrontóan elkezdett villogni. A Várvag Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Nonprofit Közhasznú Kft. honlapján email-on bejelentettem a hibát és láss csodát másnap reggel jöttek a Démász szakemberei és kicserélték az izzót.
Ugyanekkor bejelentettem azt is, hogy a Vörösmarty tér körül lévő árkokban a tavaly óta lehullott falevél eltömítette a lefolyókat és volt olyan év, amikor a lehullott nagy csapadék elöntötte a teret. Sajnos két hónapig nem történt semmi intézkedés, ezért július 16-án ismét bejelentést tettem. Már kezdtem elkeseredni és bíráló tollhoz nyúlni, amikor 20-án reggel megjelentek a Várvag emberei és egy délelőtt nagyon szépen kitakarították az árkokat, sőt el is szállították az ott lévő hulladékot.
A Vörösmarty tér jelen állapotban nagyon szép. A parkot gondozó cég ebben az évben lelkiismeretes munkát végez, a füvet időben, nagy gyorsasággal és szakértelemmel nyírják le, szállítják el a zöldhulladékot, tisztítják meg a parkot a szeméttől. A téren lakók vigyázzák a parkot, de felkérjük a városból, sportolni, pihenni idejáró lakókat, ők is óvják Cegléd város egyik legnagyobb parkját. Ha a mostani állapotokhoz a Várvagnak van valami köze, nagyon szépen köszönjük és gratulálunk hozzá és kérjük, hogy az elkövetkezendőkben is hasonló munkát végezzenek.

Előző cikk
Következő cikk

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Dobogós helyen a Szelektív Bemesek csapata

A Ceglédi Szakképzési Centrum Bem József Műszaki Technikum és...

Év főtere díj

A nagykőrösi Hősök tere lett a 𝗟egvirágosabb főtér. A...

Rémálom az irodai nyomtatás? Nem kell, hogy az legyen!

    A nyomtatók sajnos gyakran lehetnek az irodában a stressz...

Újra Kult Up-oztunk

Cegléden újra a Patkós Irma művészeti iskola látta vendégül...

Év tanára díjak

Átadták november 24-én az "Év tanára" elismeréseket. Matematika, irodalom...