21.2 C
Cegléd
2024. május 24. péntek
spot_img

Hétvégi pingpong versenyek eredményei

Közel 120 induló vett részt Budaörsön március 2-3-án az országos bajnokságon ahol két ceglédi fiatal is részt vett. Bogádi Imre és Kovács Sebestyén.Közülük Bogádi Imre bravúrosan szerepelt, négyes csoportját megnyerve feljutott a 32-es főtáblára ahol is a későbbi finalista 2. kiemelt Fazekas Pétertől kapott ki.
 
21 induló részvételével zajlott a Felnőtt Férfi Amatőr Asztaliteniszverseny Cegléden 03.02-án, melynek két kategóriája is volt. Az egyikben az NB III. és Budapest I. bajnokságokban, míg a másik a Megye illetve Budapest kerületi szinten játszó asztaliteniszezők alkották.
Eredmények:
Egyéni
Megye,Budapest Kerület kategória:
3.Velkey József és Lőrinczi Károly (Szuperinfó-CVSE)
 
A Területi Serdülő Ranglista versenyen Egyeken 03.03-án Schmidt Máté (képünkön) már a párosok versenyszámában is jól játszott, nem rajta múlott az éremszerzés.Egyéniben magabiztosan nyerte 3-as csoportját, majd az egyenes kiesés következett ahol a sorsolás szeszélye folytán a szintén ceglédi Velkey Józseffel kerüt össze a 8 közé jutásért. Nyert, majd Budaörsi ellenfelét verte 3:0 ra kiegyensúlyozott játékkal.
Az elődöntőben debreceni vetélytársával is magasszintű első két játszmát mutattak be kis szerencsével fordított eredmény is születhetett volna.
Összességében ezzel a 3. hellyel reméljük elég pontot szerzett hogy a következő hétvégén zajló országos serdülő TOP 20 bajnokságon részt vegyen.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...

Két világbajnoki aranyérem

WBL-WKL Nyílt Amatőr K-1/Muay-Thai/K-1 Light/Freeboxing/MMA Világbajnokság! 14 ország, 65 egyesület,...

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...