14.7 C
Cegléd
2024. május 26. vasárnap
spot_img

Jubileumi hét a Közgázban

Kedden az életben sikereket elérő öregdiákjaink jöttek el hozzánk, hogy beszéljenek arról, hogy honnan indultak, milyen útravalót vittek magukkal. Elmesélték milyen kapcsolatot éreznek jelenlegi eredményeik és az intézmény nyújtotta értékek, érzések, miliő között. 

Míg a délelőtt a fiataloknak, a délután főleg a közgazdasági munkaközösség tagjainak és közös beszélgetésre meghívott kereskedelmis kollégáinknak okozott meglepetéseket, új élményeket. Rebek Éva a KIK Ceglédi Tankerületi igazgatója, Halász József tankerületi szakképzési igazgató helyettes és iskolánk volt igazgatója Tóth Géza – jelenleg közoktatási szakértő -, segített igazgatónőnknek és a közgazdász tanároknak eligazodni az oktatási rendszer számtalan változásának útvesztőjében. 

Szerdán tanáraink és diákjaink „szomszédolni” mennek a Kereskedelmibe. Látványos divatbemutatóra, kirakatrendező versenyre és tanirodai foglakozásokra, és a sportversenyek visszavágó mérkőzéseire várnak bennünket. 

Csütörtökön a már hagyománynak tekinthető, vállalkozói kompetenciákat is megcsillantó „kacsaversenyen” csap össze a Kereskedelmi és a Közgáz 4-4 csapata. 

Pénteken pedig versenyre kelnek osztályaink egy angol és német sütiket felvonultató gasztronómiai versenyen. 

14 órakor közgazdász konferenciára invitáljuk a régió vállalkozóit, intézményvezetőit, szakembereit, iskolánk tanárait, diákjait és minden érdeklődőt, aki szívesen hallana az oktatás, a szakképzés jövőjéről. A rendezvény fényét emeli majd Sütő Ágnes a Bankszövetség kommunikációs vezetőjének, Dr. Odrobina László a Nemzetgazdasági Minisztérium főosztályvezetőjének előadása és ismét elfogadta invitálásunkat Tóth Géza volt igazgatónk. 

Végül, de nem utolsósorban, az egész tanári kar összefogásával, Soósné Molnár Helga kolléganőnk gondozásában és Megyesi Zoltán szerkesztésében, külön erre az alkalomra készített, digitális képeskönyv fellapozásával elmerülünk még utoljára az elmúlt 45 év eseményeiben és ezzel feltesszük a koronát erre az igazán változatos, izgalmas, érzelmes hétre. 

Naponta frissülő fotóalbumunk Kisfaludi Istvántól itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...

Két világbajnoki aranyérem

WBL-WKL Nyílt Amatőr K-1/Muay-Thai/K-1 Light/Freeboxing/MMA Világbajnokság! 14 ország, 65 egyesület,...

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...