7.9 C
Cegléd
2024. március 2. szombat
spot_img

100 éves köszöntő a tó közepén

A Cegléd és Térsége Látássérültjeinek Egyesülete életében hagyomány, hogy minden hónapban klubnapot szervezünk, melyre színes programokkal készülünk.

Július 18-án Gárdonyba kirándultunk, összesen 33 fővel. Mindannyiunk számára maradandó élményt nyújtott ez a program. Már előző héten felmértük a lehetőségeket, hogy minden a legnagyobb rendben történjen, tekintettel arra, hogy fogyatékossággal élő tagjainknak nem egyszerű az utazás, a fürdőzés, az étkezés lebonyolítása. Voltak önkéntes segítőink is, akik munkáját ezúton is megköszönjük.

Nagy segítség volt számunkra, hogy ezen a napon a Záhony-Keszthely viszonylatban közlekedő gyorsvonatot kérésünkre a menetrendtől eltérően megállították Gárdonyban, így a strand megközelítése számunkra is egyszerűvé vált.

Külön köszönetet érdemelnek a strand munkatársai, akik vendégszeretetét élvezhettük, a helyi rádióban pedig interjút készítettek velünk, majd szívküldi műsorukban kérhettük kedvenc dalainkat. 

A nap fénypontja volt, amikor egyik tagtársunknak, aki augusztusban ünnepli 100. születésnapját, a tó közepén egy kis meglepetés ajándékcsomagot adtak át a figyelmes vendéglátók.

Nemcsak testünket, de lelkünket is átjárta ennek a napnak a melegsége, mely mindannyiunk számára gyógyító hatással volt. 

Nagy Emese egyesületi elnök

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Ipari park botrány

Rendkívüli testületi ülés, sajtótájékoztató, elbocsátás, rendőrségi feljelentés - tovább...

650 millió forint a semmiért?

Dr. Csáky András polgármesternek köszönhetően szinte az ürességtől kong...

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...

A játékosok szerint nincsenek tartozások

A Sportal.hu szerint a Ceglédi Kézilabda Klub SE „károsultjai”...