13.8 C
Cegléd
2024. május 6. hétfő
spot_img

Újból ittasan vezetett

A Ceglédi Járási Ügyészség ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt két nap alatt bíróság elé állította azt az abonyi férfit, aki korábbi büntetései ellenére újból ittasan vezetett.

Az abonyi férfi fittyet hányva arra, hogy ittas vezetésért már többször elítélték, és számos közlekedési szabálysértéssel összefüggő ügye volt, 2014. március 2-án már a reggeli órákban Abony lakott területén ismét ittasan, a korábbi ügyek miatt jogosítvány nélkül vezetett egy tehergépkocsit, amikor a rendőrök igazoltatták. Az intézkedő rendőrök alkoholszagot éreztek a férfi leheletén, alkoholszondát fújattak vele, ami pozitív lett.

A ceglédi rendőrök dinamikus és szakszerű nyomozásának köszönhetően a Ceglédi Járási Ügyészség gyorsított eljárás keretében 2014. március 4-én ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt a Ceglédi Járásbíróság elé állította a gyanúsítottat. A Ceglédi Járásbíróság 1 év hat hónap fogházra, 2 év közügyektől eltiltásra, 8 év járművezetéstől eltiltásra ítélte a férfit, és – hogy még véletlenül se vezessen újból ittasan – elrendelte az előzetes letartóztatását.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Szökött lovak és a ceglédi rendőrök

Ceglédi rendőröket riasztottak két szökött paci miatt - egy...

Jogosítvány 700 ezer forintért?

Befolyással üzérkedés bűntette és közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek...

LMP lista Cegléden

Április 30-án adta le Földi Áron az induláshoz szükséges...

Mi lehetne jobb egy pihentető ülőfürdőnél?!

  Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki fel tud idézni legalább...

Mi a hosszú élettartamú mosógép titka?

    Ahhoz, hogy a mosógép élettartama a lehető leghosszabb lehessen,...