29.6 C
Cegléd
2024. július 22. hétfő
spot_img

Ugyerben volt razzia

A Ceglédi Rendőrkapitányság nagyszabású ellenőrzést tartott 2015. április 8-án Cegléd Ugyer városrészben, valamint Csemő község területén. Az akció célja a lakosság szubjektív közbiztonságérzetének növelése, valamint a jogsértések – többek között a falopások, áramlopások – megelőzése és megszakítása, valamint az illegális fémhulladék átvevőhelyek felkutatása, felszámolása volt. 

Az ellenőrzésbe bekapcsolódott a Gyermekjóléti Központ, a NEFAG Zrt., a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Ceglédi Járási Hivatal, valamint a járási Állategészségügyi és Élelmiszer-ellenőrző Hivatal is. Az akcióban résztvevőket 7 gépjármű és a Készenléti Rendőrség helikoptere segítette, ami még inkább lehetővé tette, hogy a rendőrök és a társszervek munkatársai a nehezen megközelíthető, kevésbé látható helyeket is ellenőrizhessék. Az akció befejezését követően a rendőrök hat esetben – lopás, állatkínzás és hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt – tettek feljelentést.
A Nagykátai Rendőrkapitányság szintén ugyanezen a napon – 2015. április 8-án – a hajnali órákban tartott akciót. A rendőrök az illetékes bíróság döntése alapján 8 személy elővezetését hajtották végre, illetve két férfit – az ellenük érvényben lévő elfogatóparancs alapján – fogtak el.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Neked mennyire naprakészek az ismereteid?

Sokan úgy gondolják, hogy nem lehet nekik újat mutatni...

Tippek bidé vásárlásához

    A bidé még ma is sok család számára ismeretlen...

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....