18.8 C
Cegléd
2024. április 12. péntek
spot_img

Sírásó bajnokok

Előkelő 4. helyezést értek el az első Országos Sírásó Versenyen a Tankó-Walter Temetkezés munkatársai Tóth József és Zalai Zoltán. „Idén először került megrendezésre Magyarországon a temetkezési szakma részéről a sírásók közötti megmérettetés. 

A Debrecenben megtartott versenyen Pest megyéből egyedüliként indult cégünk két alkalmazottja, akik végül maguk mögé utasították a többi vidéki sírásót, hiszen az első három helyezett, mind Debrecen környéki vállalkozás volt. A verseny bírái a gyorsaság mellett pontozták a dolgozók megjelenését, a kiásott sírgödör méreti pontosságát, és a visszahantolást követően az elkészült hant esztétikusságát is.

Sokan morbidnak tartják ezt a versenyt, viszont, mint minden szakmában, a kegyeleti szolgáltatás területén is összemérhetik tudásukat a szakmában dolgozó emberek. 

Úgy gondolom, mivel az ország minden tájáról érkeztek versenyzők, így megosztva egymással tapasztalataikat és látva a másik munkáját, még tanulhattak is egymástól a későbbiekre nézve.” – adott tájékoztatást a vállalkozás képviselője.

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...