36 C
Cegléd
2024. július 17. szerda
spot_img

Hajléktalanokon segít Gór-Nagy Era énekesnő karácsonykor

Fedél nélküliek karácsonyát teszi szebbé a Star Academy tehetségkutatóból ismert Gór-Nagy Era. Évről-évre jótékonysági fellépéssel okoz örömöt a ceglédi hajléktalanoknak.

Gór-Nagy Era zenei karrierje beindulni látszik. Jelenlegi színházi munkája mellett jó-pár énekes fellépés is vár rá az ünnepek előtt, de a jótékonykodásról sem feledkezik meg. Derült ki mindez egy közösségi oldalára feltöltött videós posztból.
A 21.-e szokott lenni általában minden év decemberében az a nap, amikor én jótékonykodok. Minden évben a ceglédi hajléktalan szállón felszoktam lépni egy karácsonyi műsorral. Ezzel is egy kis meghittséget és ünnepekre készülést adni az olyan embereknek akik ezt fedél nélkül élik meg…” – árulta el live videójában rajongóinak Era.
Elmondása szerint különleges, örömteli napként éli meg ezen alkalmakat a színész-énekesnő, aki januárban újra stúdióba vonul és hozzá lát két új dalának elkészítéséhez.
Gór-Nagy Mária színésznő tehetséges unokahúgának első saját videoklipes dala “Gyűlölsz vagy imádsz?” címmel október végén látott napvilágot, azóta már több rádióban és televíziós zenecsatornán is rotációban hallható és látható a szerzemény:
Fotó: youtube.com

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...