20.9 C
Cegléd
2024. április 15. hétfő
spot_img

Hajléktalanokon segít Gór-Nagy Era énekesnő karácsonykor

Fedél nélküliek karácsonyát teszi szebbé a Star Academy tehetségkutatóból ismert Gór-Nagy Era. Évről-évre jótékonysági fellépéssel okoz örömöt a ceglédi hajléktalanoknak.

Gór-Nagy Era zenei karrierje beindulni látszik. Jelenlegi színházi munkája mellett jó-pár énekes fellépés is vár rá az ünnepek előtt, de a jótékonykodásról sem feledkezik meg. Derült ki mindez egy közösségi oldalára feltöltött videós posztból.
A 21.-e szokott lenni általában minden év decemberében az a nap, amikor én jótékonykodok. Minden évben a ceglédi hajléktalan szállón felszoktam lépni egy karácsonyi műsorral. Ezzel is egy kis meghittséget és ünnepekre készülést adni az olyan embereknek akik ezt fedél nélkül élik meg…” – árulta el live videójában rajongóinak Era.
Elmondása szerint különleges, örömteli napként éli meg ezen alkalmakat a színész-énekesnő, aki januárban újra stúdióba vonul és hozzá lát két új dalának elkészítéséhez.
Gór-Nagy Mária színésznő tehetséges unokahúgának első saját videoklipes dala “Gyűlölsz vagy imádsz?” címmel október végén látott napvilágot, azóta már több rádióban és televíziós zenecsatornán is rotációban hallható és látható a szerzemény:
Fotó: youtube.com

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...