9.6 C
Cegléd
2024. április 24. szerda
spot_img

Kiderült, ki erőszakolhatta meg a kislányt

A Pest megyei nyomozók 2018. december 12-é őrizetbe vették a megerőszakolt ceglédi, 4 éves kislány 36 éves édesapját és gyanúsítottként hallgatták ki.

Mint arról az országos sajtó beszámolt, Andika román állampolgárságú szüleivel élt Cegléden, egy munkásszállón. A családfő nyolc éve dolgozik az egyik helyi vállalkozónál, aki lakhatást is biztosít számukra. Októberben került kórházba a kislány, mert lábfájásra panaszkodott és erősen vérzett. A család azt állítja, nem történt erőszak, hanem egy rossz mozdulat következtében feldőlt egy ötszáz kilós súly, ami a szerencsétlen kislány lábára esett. A gyermeket nyomban kórházba szállították, ahol a nőgyógyász megállapította, hogy a gyerek erőszak áldozata lett. A kislány hosszabb ideig kórházban volt az eset után, csak édesanyja látogathatta.

A rendőrség nagy erőkkel kezdett nyomozni, a helyszínen mindent felforgattak, az apa kocsiját pedig teljesen szétszedték. A család minden férfitagját kihallgatták, az anya testvérét még hazugságvizsgálatnak is alávetették. A Bors úgy tudja, a kislányt már kétszer megműtötték, a kisebbik lányt pedig a gyámhatóság veszélyeztetés miatt már el is vette a pártól. A rendőrök az egész családtól, így az apától is DNS-mintát vettek.

Az apát szerda délelőtt fél 12-re idézték be a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságra, gyanúsítottként hallgatták ki a 36 éves férfit, majd azonnal őrizetbe is vették a kihallgatása után – tudta meg a 24.hu. A Pest Megyi Rendőr-főkapitányság nyomozói előterjesztést tesznek a letartóztatására. A rendőrség egyéb információt nem adott ki a nyomozás védelme miatt. Így nem tudni még a DNS-vizsgálat eredményét.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...