1.8 C
Cegléd
2023. december 1. péntek
spot_img

80 induló a Virágos Csemő sakkversenyen

„Hatalmas érdeklődéssel rendeztek Csemőben december 10-én sakkversenyt. A 13 felnőtt és 57 gyerekversenyző igazi fesztivál-hangulatban töltötte a napot.” – írta a Ceglédi Panoráma 2016. december 14-én az Édes-Csemő sakkversenyről.

Majdnem öt évvel a tudósítás után a sakkverseny népszerűsége, nem csökkent, sőt idén október 9-én a Virágos Csemő Sakkversenyen 80 (!) amatőr és értékszámmal rendelkező érkezett az ország minden tájáról, sőt a határon túlról is. Az esemény fővédnöke a versenyek kezdete óta Solymosi László, a Pest Megyei Sakkszövetség elnöke. „Csemő és 15-20 km-es vonzáskörzetében a sakk népszerűsítésének meghatározó alakja Károlyi József, aki hosszú évek áldozatos munkájával járul hozzá a folyamatossághoz. A kulturált feltételek megteremtésében az önkormányzat mindig partnere. A gazdag díjazás, a polgármester által felajánlott és főzött gulyásleves – mely kedvéért a versenybírók 1 óra ebédidőt rendeltek el! – csak hab volt a tortán!

Remélem, a következő években is tovább folytatódik a csemői sakkhagyomány!” – számolt be Jezerniczky Attila a Pest Megyei Szabadidősport Szövetség elnöke.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Dobogós helyen a Szelektív Bemesek csapata

A Ceglédi Szakképzési Centrum Bem József Műszaki Technikum és...

Év főtere díj

A nagykőrösi Hősök tere lett a 𝗟egvirágosabb főtér. A...

Rémálom az irodai nyomtatás? Nem kell, hogy az legyen!

    A nyomtatók sajnos gyakran lehetnek az irodában a stressz...

Újra Kult Up-oztunk

Cegléden újra a Patkós Irma művészeti iskola látta vendégül...

Év tanára díjak

Átadták november 24-én az "Év tanára" elismeréseket. Matematika, irodalom...