12.1 C
Cegléd
2024. május 19. vasárnap
spot_img

Új Találkozóhely a központban

A közelmúltban nyílt meg a Fornetti Pizzéria – Látványpékség a Kossuth Ferenc utca 3-5 szám alatt, a Borpatika helyén, a Drogerie Markt üzlettel szembeni buszmegállónál. A modern és hangulatos berendezésű találkozóhelyre belépve nagy meglepetés, hogy az emeleten tágas galéria is található, amely egyébként családi és céges rendezvényekre, szülinapokra is bérelhető. Szabó Edina ügyvezető igazgatóval beszélgettünk.

– Nagyon örülök, hogy találkozóhelyként definiáltad az üzletet, mert valóban az volt a  megnyitással a célunk, hogy korosztálytól függetlenül mindenki jól érezze magát nálunk és valóban egy találkozóponttá váljon Cegléd belvárosában. – mondta el Szabó Edina. – Számunkra nagyon fontos a hely szelleme, a kisugárzás, az, hogy kényelmesen, fesztelenül lehessen itt időt tölteni, kávézni, reggelizni, ebédelni vagy vacsorázni – családdal, barátokkal, ismerősökkel. Hiszünk abban, hogy meg fogjuk találni azt a közönséget, amely tényleg szívesen jár majd hozzánk.

– Milyen régi és új termékekkel várjátok a vásárlókat?

– A Fornetti név már jól ismert Cegléden, az alaptermékek is ismerősek, ezt a bevált márkakoncepciót a most nyílt üzlet esetében kibővítettük a pizza részleggel. A klasszikus Fornetti látványpékség kínálata 35-40 alaptermék, amelyet napi több alkalommal sütünk, vagyis mindig friss pékárut lehet nálunk vásárolni, fogyasztani. Pizzáink kétféle méretben elérhetők, 32 és 45 cm-es nagyságban  – már házhozszállítással is rendelhetők. Egész nap kaphatók friss szendvicsek, reggelihez kapcsolható tejtermékek, finom olasz kávé és csúcsminőségű teák. Tervünk, hogy teljes legyen a termékválasztékunk, ezért a következő lépés a cukrászsütemények árusítása lesz.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...

Számos extra utólag is beszerelhető egy autóba

    Sokan ragaszkodnak régi, jól bevált autójukhoz. Lehet, hogy csak...

Növeljük az állóképességünket étrend-kiegészítővel!

    Az, hogy mekkora teljesítményre vagyunk képesek egy adott intervallumban,...

Allergiás a kutyád? Ezekből a jelekből ismerheted fel!

    Az allergia a szervezet túlzott mértékű reakciója bizonyos anyagokkal,...

Egy központi elem a nappaliban: a dohányzóasztal

  Lábtartó, italtartó, íróasztal vagy éppen egy műalkotás. A dohányzóasztal...