20.9 C
Cegléd
2024. június 20. csütörtök
spot_img

60-ik születésnap

1981-ben érettségiztünk a Kossuth Gimnázium IV. d osztályban. Így – számunkra is hihetetlen módon – ebben a tanévben ünnepeljük 60-ik születésnapunkat. Összetartó, jó osztályközösség voltunk, ezért úgy gondoltuk, hogy ezt a különleges eseményt jó lenne együtt megünnepelni. Már hosszú ideje a kerek évfordulós osztálytalálkozókat kétnaposra szervezzük egy wellness programmal összekötve, ezért úgy gondoltuk, most sem elégszünk meg kevesebbel, sőt legyen inkább három nap. Természetesen az osztály legidősebb és legfiatalabb tagja között majdnem egy teljes év különbség van, kineveztünk tehát egy alkalmas hétvégét a közös születésnapra. A választás március 24-26-i dátumra és a monori Nyerges Hotelre esett, ami remek döntésnek bizonyult. A többség bejelentkezett három napra, néhányan csak a szombati közös vacsorára tudtak jönni. Összesen 22-en érettségiztünk, 17-en összejöttünk a vacsorára, ami ennyi év után nagyon szép létszám. Hárman igazoltan hiányoztak, sajnos közülük egy már véglegesen.
Kevés alvással, sok fürdőzéssel, szaunázással és masszással töltöttük az időt. Rengeteget beszélgettünk, és felidéztük gimnazistaként elkövetett csibészségeinket, amiken nagyokat nevettünk.
Hiába léptünk az emberi élet harmadik szakaszába – a fiatalság és középkor után a „csodálatosan nézel ki” korszakba – három napig kicsit újból gimnazistává váltunk. Annyira jól éreztük magunkat, hogy elhatároztuk, mostantól kezdve minden évben találkozunk. Volter Etelka

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Hogyan válasszunk áramláskapcsolót a szivattyúhoz?

    Az áramláskapcsolók meghatározó szerepet játszanak a szivattyúk hatékony működésében,...

A nyelvi nehézségek leküzdése társasjátékkal

    A társasjátékok önmagukban izgalmas élményt adnak a közös játékon...

Asztalkultúra – milyen tanácsokat érdemes megfogadni?

  Az asztalkultúra jelentőségét nem kell a vendéglátásban dolgozók részére...

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához....

Etédi Zoltán az év tesitanára

A Magyar Diáksport Szövetség kezdeményezésére először került sor az...