23.3 C
Cegléd
2023. október 4. szerda
spot_img

60-ik születésnap

1981-ben érettségiztünk a Kossuth Gimnázium IV. d osztályban. Így – számunkra is hihetetlen módon – ebben a tanévben ünnepeljük 60-ik születésnapunkat. Összetartó, jó osztályközösség voltunk, ezért úgy gondoltuk, hogy ezt a különleges eseményt jó lenne együtt megünnepelni. Már hosszú ideje a kerek évfordulós osztálytalálkozókat kétnaposra szervezzük egy wellness programmal összekötve, ezért úgy gondoltuk, most sem elégszünk meg kevesebbel, sőt legyen inkább három nap. Természetesen az osztály legidősebb és legfiatalabb tagja között majdnem egy teljes év különbség van, kineveztünk tehát egy alkalmas hétvégét a közös születésnapra. A választás március 24-26-i dátumra és a monori Nyerges Hotelre esett, ami remek döntésnek bizonyult. A többség bejelentkezett három napra, néhányan csak a szombati közös vacsorára tudtak jönni. Összesen 22-en érettségiztünk, 17-en összejöttünk a vacsorára, ami ennyi év után nagyon szép létszám. Hárman igazoltan hiányoztak, sajnos közülük egy már véglegesen.
Kevés alvással, sok fürdőzéssel, szaunázással és masszással töltöttük az időt. Rengeteget beszélgettünk, és felidéztük gimnazistaként elkövetett csibészségeinket, amiken nagyokat nevettünk.
Hiába léptünk az emberi élet harmadik szakaszába – a fiatalság és középkor után a „csodálatosan nézel ki” korszakba – három napig kicsit újból gimnazistává váltunk. Annyira jól éreztük magunkat, hogy elhatároztuk, mostantól kezdve minden évben találkozunk. Volter Etelka

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Egymilliót csaltak ki egy 80 éves nőtől

Egymilliót csaltak ki „óvadékra” a 80 éves nőtől azzal,...

Nemzetközi konferencia – ceglédi előadóval

Az alföld: Petőfi 200 konferenciát szerveztek a Vajdaságban szeptember...

Fűrészláncok, melyek kimagasló tulajdonságokkal rendelkeznek

    Ahhoz, hogy a különböző kerti munkákat gyorsan, hatékonyan és...

Halálfejes lepke Cegléden

Különleges rovar pihent meg Cegléden az Alszegi úton, az...

Hamarosan elkészül a futókör

Folyamatos fejlesztések zajlanak az Újváros szívében, a Vörösmarty téren,...