18.2 C
Cegléd
2024. július 27. szombat
spot_img

Útmutató az ideális férfi parfüm kiválasztásához

 

 

Bár lehet, hogy te azon férfiak közé tartozol, akik a parfümválasztás során egyszerűen csak azt veszik le a polcról, ami tetszik nekik. De ha szeretnéd megtalálni a számodra legmegfelelőbb illatot, akkor bizony jó néhány egyéb tényezőre is oda kell figyelned a vásárlás során.

 

Ezáltal tudod ugyanis kiválasztani a DOUGLAS-nél kapható férfi parfümök közül (és az egyéb drogériák kínálatából is) azt az illatszert, amely a személyiségedet, az életstílusodat és az életfelfogásodat hivatott tükrözni.

 

Vedd figyelembe a személyiségedet!

 

A személyiséged szintén kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy megtaláld az egyediségedet leginkább kihangsúlyozó illatszert. Ezért erről sem szabad megfeledkezni a választás során.

 

Elegánsabb stílussal rendelkezel, és inkább a hagyományos értékeket vallod? Akkor az úgynevezett bőrös illatok különböző formái ideálisak lehetnek a számodra. 

 

Abban az esetben viszont, ha szívesebben viselsz minőségi, lezser darabokat, akkor az illatodnak is könnyednek kell lennie. Ilyenek lehetnek például a citrusos jegyek, mivel igazán jól kiemelik a sportos stílust.

 

A fás-fűszeres illatok az aromás tónusokkal kiegészítve pedig a magabiztos fellépésű férfiaknak jelentenek ideális megoldást.

 

Az alkalom is egy fontos tényező

 

A fentieken túl nem árt még azt is átgondolnod, hogy a mindennapokra vagy különlegesebb alkalmakra keresed az új illatot. Az előbbi esetében ugyanis inkább a lágyabb, kevésbé hangsúlyos aromák jelentik a tökéletes választást, vagyis a könnyebb fás-fűszeres parfümök.

 

Amennyiben viszont egy ünnepi alkalomra vagy egy esti társasági eseményre készülsz, akkor az általad viselt parfümnek már jóval hangsúlyosabbnak kell lennie. Tehát ebben az esetben a fűszeres vagy keleties parfümök jobban megállják a helyüket. Arra azonban feltétlenül ügyelj, hogy ne vidd túlzásba az alkalmazásukat, mivel ezzel csak pont az ellenkezőjét éred el annak, mint amit szeretnél.

 

Ha pedig egy meetingről van szó, akkor javasoljuk számodra a nehezebb és fűszeresebb illatokat, mivel ezeket viselve magabiztosságot és tiszteletet parancsoló fellépést közvetítesz majd a tárgyalóteremben lévő többi személy felé.

 

Randevú esetén pedig inkább az édesebb parfümök a nyerők, mivel meghitt légkört teremtenek, és a közeledni akarás érzését keltik. Itt főleg a fás illatok és a virágos jegyek harmonikus kombinációját felvonultató parfümökre gondolunk.

 

Végül beszéljünk még arról, hogy hogyan kell felvinni a megvásárolt parfümöt ahhoz, hogy az illata hosszan kitartson?

 

Az illatok többsége csak úgy képes igazán kifejteni a hatását, ha közvetlenül a bőrre, az úgynevezett pulzuspontokra – a fül mögötti rész, a nyak, a könyökhajlat és a csukló – viszed fel őket, mivel így a testhőnek köszönhetően aktiválódnak a bennük lévő összetevők.

 

Fontos azonban, hogy ez hidratált bőrfelületen történjen meg, mivel a száraz bőrön az alkotóelemek hajlamosak hamar elveszteni az intenzitásukat.

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Irány Párizs, az Olimpia!

A visszaszámlálás izgalmaí után az olimpiai játékok versenynapjai jelentik...

“Horrordíszlet” a ceglédi kórházban

A Telex oldalán hozták ismét hírbe a ceglédi kórházat:...

Búcsúzik Nagy Károly

Búcsúzik a CKKSE-től Nagy Károly - számolt be a...

Ikarus találkozó

Július 20-án, szombaton rendezték meg a III. Ikarus Pikniket...

Ceglédi zsonglőr a Manézs Talent Fesztiválon

Újabb sikert könyvelhet el Túri Ádám: június 30-án a...