19.7 C
Cegléd
2024. április 29. hétfő
spot_img

Okos ajándékötletek a számunkra legkedvesebbeknek

 

 

Közeledik a karácsony, de még nem tudod, hogy mivel lepd meg szeretteidet? Esetleg idén egy kicsit kevesebb a keret az ajándékokra? Ha mindezek ellenére sem szeretnéd ugyanazt adni nekik, mint tavaly, de nincs új ötleted sem, cikkünkben összegyűjtöttünk néhány kreatív ajándéktippet.

 

Egy ruhatár nem hétköznapi darabjai: az egyedi pólók

 

Ha ruhákban gondolkodsz, nincs könnyű dolgod. Nem mindenkinek jönnek be a mai, modern divatirányzatok. Igazán minőségi, vintázs darabokat viszont kevés használtruha-boltban árulnak. Az Ajándék Magic egyedi páros pólóival, melyek többszöri mosásra sem fakulnak, nem lőhetsz mellé, ha ismered megajándékozottad személyiségét.

 

Egy páros póló – nevével ellentétben – nem csak párodnak adható. Bár szerelmeteket is gyönyörűen kifejezi, ám akár családtagjaiddal vagy barátaiddal is csináltathatsz egy-egy közös darabot. Ezek révén örök emlékként él majd bennük a karácsony, amikor kapják. Arról már nem is beszélve, hogy ez egy “kettő az egyben” ajándék: meglepheted velük nemcsak őket, de önmagadat is.

 

Még 5 kreatív ötlet karácsonyra

  • Egy különleges élmény

Ez akár kiegészítő kelléke is lehet az ajándéknak, amit adsz. Nem kell, hogy drága dolog legyen! Egy masszázs párodnak, különleges ételek elkészítése vagy megkóstolása együtt nagyon hangulatos lehet. Családilag pedig egy kirándulás egy helyre, ahol még nem voltatok, is tökéletes ajándékötlet lehet.

  • Divatékszerek

Egy közös, ugyanolyan, akár bizsu karkötő vagy nyaklánc legjobb barátnőddel, tesóddal vagy anyukáddal egy szívet melengető, kedves meglepetés is.

  • Kézzel készített ajándékok

Gondolkodhatsz egyéni megoldásokban is. Ha van affinitásod a gyertya- vagy szappanöntéshez, vagy éppen a bonbonkészítéssel kísérleteznél, e meglepetéseket akár fillérekből kivitelezheted.

  • Csomagok

Egy ínyencségekből (akár házilag) összeállított gourmet-csomag vagy néhány könyv a megajándékozott kedvenc témájából is kedves figyelmesség lehet.

  • Kisebb háztartási vagy barkácseszközök

Tudjuk, hogy manapság minden méregdrága. Viszont a nem elektronikus konyhai és műszaki kiegészítőkért nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlni. Anyukád régóta vágyik egy muffin vagy kuglóf sütőformára? Apukádnak is jól jönne pár új csavarhúzó? Ezek akár karácsonyi ajándéknak is tökéletesek.

 

A bőség zavara

 

Ha most kicsit összezavarodtál, ennyi lehetőség láttán, hadd adjunk egy bónusztippet! Amennyiben olyan ajándékokban gondolkodsz, melyeket többször is lehet használni, érdemes figyelned a minőségre.

 

Ha így teszel, nem fordulhat elő, hogy egy-két használat után a szuvenír használhatatlanná válik, és már megy is a szekrény mélyére. Az Ajándék Magic pólói például akár ezerszer is felvehetőek: a kinézetükön nem fog meglátszódni. Így még sokáig olyan állapotban hordhatja őket az, aki kapja, mintha vadonatújak lennének.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hat polgármester jelölt

Átvették az ajánlóíveket a jelölő szervezetek és a jelöltek,...

Diákolimpiai elődöntő sikerek

2024.04.27-én Csongrád adott otthont a FitKid Országos Diákolimpiai "A"...

Nem sokon múlt a tömegbaleset

Ismét egy döbbenetes felvétel került elő a magyar utakról....

Szemkápráztató látvány a ceglédi napnyugtában

Több országos hírportál is beszámolt róla, az Időkép oldalán...

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...