2.8 C
Cegléd
2023. december 2. szombat
spot_img

A bajnoki cím kapujában

A ceglédi férfi kézilabda csapat a bajnoki cím kapujában állnak. 9 év után újra az NBI-ben szerepelhetnek a fiúk. Sajnos, nem elég megnyerni a bajnokságot, sok-sok millió forintot kell előteremteni, hogy újra élvonalbeli mérkőzéseken szurkolhassunk a ceglédi csapatnak.
Cegléd kézilabda szerető város. Emlékeznek még?! Annak idején nem lehetett csak úgy kimenni a kézilabda meccsre. Bizony még egy órával a kezdés előtt helyet kellett foglalni a sportcsarnokban, hogy helyünk legyen, mert a kezdő sípszóra még állóhely sem nagyon volt.  Ceglédre a „nagy” csapatok nem jöhettek a biztos győzelem reményében. A 2001–2002–es szezonban 1000 szurkoló űzte a csapatot a Pick-Szeged elleni 30–29–es győzelembe, de a 2002-2003-as szezonban még a Fotex Veszprémet is „megcsíptük” egy 22–22–es döntetlennel. Abban az évben volt a csúcspont. A bajnokságban a 4. helyen végzett a csapat, de a legjobb négy közé jutottak a Magyar Kupában is, többek között Kökény Istvánnal, Varga Péterrel, Dengi Zoltánnal és Jakab Lászlóval.
Hosszú és küzdelmes munka árán jutott el a csapat a mostani sikerig. Négy évvel ezelőtt a továbbI működés is kérdés volt, amikor Borsos István és Borsos Gergő átvették az NB II-ben játszó Ceglédi KK-t és megteremtették a feltételeket a siker felé vezető úthoz.
Nagyon kemény feladat előtt állnak a Ceglédi KKSE vezetői, de reméljük, megtalálják majd azt a támogatói kört, akikkel elvállalhatják az NB I-es indulást…

 

A Ceglédi Panoráma legfrissebb száma az alábbi linkre kattintva már olvasható: http://cegledipanorama.hu/archivum/Pan%20VI%205%200309.pdf

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Dobogós helyen a Szelektív Bemesek csapata

A Ceglédi Szakképzési Centrum Bem József Műszaki Technikum és...

Év főtere díj

A nagykőrösi Hősök tere lett a 𝗟egvirágosabb főtér. A...

Rémálom az irodai nyomtatás? Nem kell, hogy az legyen!

    A nyomtatók sajnos gyakran lehetnek az irodában a stressz...

Újra Kult Up-oztunk

Cegléden újra a Patkós Irma művészeti iskola látta vendégül...

Év tanára díjak

Átadták november 24-én az "Év tanára" elismeréseket. Matematika, irodalom...