26 C
Cegléd
2024. május 27. hétfő
spot_img

Betörők a fűben

A ceglédi járőrök két férfit fogtak el, akik a rendőrök elöl a szomszédos telken próbáltak meg elbújni. A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt R. Elemér 44 éves ceglédi lakos és 17 éves társa ellen.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába egy folyamatban lévő betörésről érkezett bejelentés 2014. április 28-án 22 óra körüli időben. A ceglédi ingatlanhoz kiérkező járőrök a helyszínen azt tapasztalták, hogy a ház előtti utcarészen egy hűtőszekrény van, amit feltehetően a lakásból hoztak ki. Ekkor a rendőrök zajt hallottak az udvarról és látták, amint két személy átugrik a kerítésen és beszalad a szomszédos ház udvarára. A ceglédi járőrök átvizsgálták a telket és a ház mögé bújva megtalálták R. Elemért és fiatalkorú társát, akiket elfogtak.

A két helyi férfit a rendőrök előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során a bűncselekmény elkövetését elismerték. Ellenük a további eljárást- szabadlábon hagyásuk mellett- a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Birkózó sikerek

Múlt héten a görögországi Loutrakiban rendezték az U15-ös Európa-bajnokságot...

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...

Két világbajnoki aranyérem

WBL-WKL Nyílt Amatőr K-1/Muay-Thai/K-1 Light/Freeboxing/MMA Világbajnokság! 14 ország, 65 egyesület,...